Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Sală neîncăpătoare în ultima seară a Festivalului Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” de la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” de la Alba Iulia s-a încheiat aseară după aproape 4 ore, în aplauzele publicului. Spectatorii au ocupat toate locurile sălii Casei de Cultură a Studenţilor pentru a-i vedea pe cei de la îndrăgita trupă de teatru Skepsis, trupe de dans din Cluj Napoca, Sibiu și Petroșani și bineînțeles pe Cristian Gog, câştigătorul marii finale a show-ului „Românii au talent” de la Pro TV.

Trupa Skepsis a pregătit pentru această ocazie o piesă de teatru în premieră – “Comedie Neagră”, ce s-a bucurat de un mare succes la spectatorii aflați în sală, chiar dacă a durat aproape două ore. Prestația foarte bună a grupului Skepsis, respetiv a lui Viorel Cioflica, Liudmila Cioflica , Vasile Dânga , Olga Surd a fost răsplătite cu minute de aplauze.

Au urmat momentele de dans contemporan susținute de trupa “M&M” de la Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, grupul “Jump In” de la CCS Cluj Napoca și Ansamblul Artistic “Parângul” de la CCS Petroșani.

După câştigarea premiului de circa 120.000 de euro la “Românii au Talent”, mentalistul Cristian Gog a ajuns cu farmecele lui și la Alba Iulia. Și s-a bucurat de același succes ca și la televizor. Bărbatul de 32 de ani a făcut un show interactiv, reușind să convingă spectatorii că poate ghici gândurile celorlalți sau că poate topi metalul doar cu puterea minții.

Spectacolul a fost prezentat de  Flavia Nicolae și Dan Lungu.

Festivalul Naţional Studenţesc “Serbările Unirii” de la Alba Iulia, aflat la a XXI ediție este unul dintre cele mai vechi și longevive festivaluri din țară. Evenimentuk a fost finanțat de Autoritatea Națională pentru Tineret.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea