Rămâi conectat

Sport

FOTO: Rezultate deosebite ale dansatorilor Clubului ,,ProDance 2007” Cugir, la concursul ,,Transylvanian Grand Prix”

Ziarul Unirea

Publicat

în

pro-dance-cugir-2Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu s-a dovedit neîncăpătoroare pentru pasionații de dans sportiv care au dorit să vadă un spectacol pe cinste în weekend-ul 16-18 septembrie. Este vorba despre cea mai mare competiție de dans sportiv din România  și anume ,,Transylvanian Grand Prix”, concurs organizat de cluburile ,,Fantasy Dance” si ,,Academia de Dans” în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv.

Au luat startul peste 2000 de dansatori din toate colțurile Europei, la eveniment fiind prezente perechi din Top 24 Mondial iar nivelul a fost unul extrem de ridicat.

Cugirul, prin Clubul Sportiv ,,ProDance 2007” condus de profesorul Sergiu Prodan a fost reprezentat la 3 categorii de vârstă și anume: Categ. E 12 – 15 ani: perechile Răzvan Morancea – Ariana Marcu-locul 8 din 19 perechi (6 dansuri);  Categ. Hoby 6 – 9 ani: perechile Sebastian Luca – Teodora Vințan -locul 3(4 dansuri); Categ. Hoby 10 -11 ani: perechile Eric Robert Prodan –Castilia Măieraș -locul 2 din 18 perechi la categoria ,,Hobby” 10-11 ani.

Eric-Robert, mezinul clubului sportiv ,,ProDance 2007” impresionează prin talentul, seriozitatea si dăruirea de care dă dovadă. La cei 7 ani si 3 luni demonstrează o afinitate deosebită față de această ramură sportivă, fapt dovedit de pozițiile pe care s-a situat în ultima perioadă în competițiile naționale împreună cu noua sa parteneră, Castilia.

,,Chiar dacă dansează la o categorie superioară vârstei lui(10-11 ani),Eric ne arată că talentul dar mai ales munca si seriozitatea pot depăși orice obstacol și că limitele sunt doar cele impuse de noi înșine”, susține antrenorul.

Îi felicităm și noi pe sportiv, și pe antrenorul lor  pentru rezultatele obținute, dar nu în ultimul rând pe părinții sportivilor pentru sprijinul necondiționat, acordat.

(C.P.)

[nggallery id=2683]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea