Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO/ Rezultate deosebite ale atletului cugirean Vasile Hârjoc, la Campionatul Mondial de Atletism din Polonia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la Torun – Polonia, pentru a participa la Campionatul Mondial de Atletism, alergatorul cugirean Vasile Hârjoc (categ. +65 ani) a înregistrat încă din primele două zile ale concursurilor, performanțe cu care se poate mândri.

Astfel, la proba de 3000 metri, atletul veteran de la poalele Drăganei, legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir s-a clasat pe locul 7, cu timpul de 11 min. 16 sec., înregistrând un record național la această probă, iar la  8000 metri cros – country, a finalizat cursa pe locul 6 (individual), cu timpul de 35 minute.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul crosului pe echipe, Vasile Hârjoc alături de colegii săi români au venit pe locul 3, după Polonia, respectiv Marea Britanie. Urmează proba de 10.000 metri – alergare pe șosea, iar la final, Semimaratonul concursului (21,097 km.), o probă care aproape de fiecare dată a fost câștigată de sportivul de la CSO Cugir. De reamintit că la evenimentul sportiv din Polonia ( 23 – 30 martie a.c.) concurează peste 4000 de alergători din 82 de țări ale lumii. (C.P.)

[nggallery id=6921]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea