Rămâi conectat

Sport

FOTO: Rezultat extraordinar, Brianna Barna și Mara Mihu (ACS Atomic Blaj) – medalie de bronz la naționalele de volei pe plajă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mara-Miriam Mihu și Brianna-Maria Barna, micuțele voleibaliste din “Mica Romă”, au repurtat un rezultat excelent la Campionatele Naționale de volei pe plajă.

Perechea legitimată la ACS Atomic Blaj s-a clasat pe treapta a treia a podiumului la competiția de speranțe, găzduită de “Parcul Rozelor” din Timișoara. Această distinție de bronz reprezintă cel mai bun rezultat din județul Alba, la categoria speranțe, feminin, volei pe plajă.

ACS Atomic Blaj a mai avut în importanta competiție încă două perechi: Medeea Tomotaș și Amira Săbăduș – locul al 7-lea, respectiv Jasmine Iulia Mărginean și Trisha Andra Fogarași – poziția a 13-a.

“Este meritul exclusiv al fetelor, care s-au pregătit, încă de anul trecut, din pandemie, și al părinților, care le-au fost alături material și moral. Le felicit pe toate reprezentantele clubului nostru prezente la Naționalele de volei pe plajă. Rezultatul obținut de Mara și Brianna, medalia de bronz, nu este deloc întâmplător acestea obținând în urmă cu câteva săptămâni, locul secund la Cupa Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” de la Arad”, a precizat Dan Balu, președinte ACS Atomic Blaj .

La Campionatele Nationale ale FRV pentru speranțe feminin, pe primele locuri s-au clasat: *locul 1: Aileen Tiron/ Hana Poleac (CSȘ 2 București/ LPS Cetate Deva); *locul 2: Brianna Fekete/ Mara Baciu (Westar Arad); *locul 3: Brianna Barna/ Mara Mihu (ACS Atomic Blaj); *locul 4: Diana Alexandru / Alexia Micula (CSM Timișoara) În întrecerea fetelor, la speranțe, s-au înscris 14 echipe, cele mai multe de la Atomic Blaj și Westar Arad – trei perechi, cărora li se adaugă două de la Pro Volei Arad. Vestul țării a mai fost reprezentat de CSM Timișoara, clubul organizator, CSU Reșița, LPS Cetate Deva și CSȘ “Avram Iancu” Ștei. În întrecerea băieților, la Speranțe au concurat șase echipe, dintre care jumătate de la Pro Volei Arad, între particinante regăsindu-se Vladimir Victoratos și Marian Cordea (CS Ocna Mureș). Campionatele Naționale de volei pe plajă pentru speranțe și cadeți se desfășoară în această săptămână la Timișoara, în Parcul Rozelor. În prima parte va fi întrecerea speranțelor, apoi, în partea a doua a săptămânii cea a cadeților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea