Rămâi conectat

Sport

FOTO: reunire pe „Cetate”, Adorian Himcinschi a condus primul antrenament al AFC Unirea 1924 Alba Iulia | Al. Giurgiu și S. Iacșa se pregătesc cu „alb-negrii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

reunire AFC Unirea 1924 Alba Iulia 13Primul antrenament al divizionarei terțe AFC Unirea 1924 Alba Iulia, sub comanda lui Adorian Himcinschi și Marcel Rusu s-a desfășurat pe terenul secund al stadionului „Cetate”, la ședința de pregătire participând 22 de jucătpri, noutățile numindu-se Al. Giurgiu (liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu formația din Bulgaria) și S. Iacșa (ex-Metalurgistul Cugir și Mureșul Vințu de Jos).

Dacă fundașul stânga doar se pregătește alături de echipa ce l-a lansat în fotbalul mare, în așteptarea concretizării unor propuneri din străinătate, în schimb S. Iacșa trebuie să-și clarifice situația contractuală, întrucât a evoluat deja la două echipe, Mureșul Vințu și Metalurgistul Cugir.

Himcinschi este un antrenor care a lucrat cu majoritatea jucătorilor din lot. Până la vară ne dorim rezultate cât mai bine, să formăm o echipă, să evaluăm lotul, iar din vară avem alte obiective”, a explicat Mihai Dăscălescu.

*Stanciu și Gicu, exemple pentru uniriști

Ne așteaptă o muncă grea. Vrem cu preponderență jucători din Alba. Exemplele Gicu Grozav și Nicușor Stanciu sunt motivații suplimentare. Alba Iulia are materie primă și așteptăm ca și alți jucători să le calce pe urme”, a spus Adorian Himcinschi.

*Lăsconi nu primește dezlegarea

Lăsconi este curtat de CS Afumați și CNS Cetate Deva dar uniriști nu intenționează să-l cedeze. „Nu dăm drumul nici unui jucător. Până la vară nu discutăm de oferte, mai ales când cluburile vor să ia gratis jucătorii„, a spus Dăscălescu,

Lotul prezent la reunire: Căt. Suciu, Petric – N. Rus, M. Oprea, Scrob, Ad. Matei, Schiau, S. Iacșa, S. Culda, B. Ștef, Lăsconi, F. Morar, Ioani, Joldeș, An. David, Selagea, Al. Giurgiu, Goguța, Davidaș, Cuștiulița, Onacă, Lupea.

[nggallery id=3296]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea