Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, reunire fără rost pentru Şurianu Sebeş: antrenamente sistate, jucători ce vor să plece, viitor incert!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înscrisă în ultimul moment în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş a avut astăzi reunirea în „Arini”, însă situația este extrem de critică, renunțându-se la antrenamente, majoritatea fotbaliștilor de bază fiind pe picior de plecare din pricina incertitudinii, în ciuda prezenței la stadion a primarului Dorin Nistor.

Primarul Dorin Nistor a fost prezent în vestiar, pentru a liniști spiritele, însă este greu de crezut că fotbaliștii vor juca în Liga a 3-a cu Șurianu Sebeș. „Suntem neplătiți de luni bune, am avut răbdare, dar trebuie să știm ce se va întâmpla cu noi, cu echipa„, l-au chestionat jucătorii pe primarul Dorin Nistor, mijlocașul Bălaș fiind cel mai pertinent în formularea întrebărilor.

Există un singur risc, ca proiectul să nu fie aprobat de consilieri, Noi vrem să ajutăm, să punem umărul, suntem alături de voi, dar nu în orice condiții. Este vorba de bani publici, trebuie să respectăm pașii legali, să vedem ce putem achita. În luna august putem decide într-o ședință de consiliu, iar problema restanțelor nu ne aparține„, este mesajul sintetizat al lui Dorin Nistor.

*Se aprobă doar în august…

În actuala situație, este foarte riscant că ne-am înscris în Liga a 3-a„, s-a mărginit să declare Doru Oancea. După plecarea edilului, jucători precum Val. Drăgan, P. Muntean, Ludwig, R. Trif, Ad. Lăcătuș, Rahovean, Cl. Marcu sau S. Fulea au spus răspicat că vor să plece, într-o discuție sinceră cu Oancea și Comșa , că își așteaptă actele, păsuindu-i pe conducători până vineri doar!

*Președintele Dani Popa, absent nemotivat!

Daniel Popa, președintele clubului, cel responsabil cu situația actuală a absentat nemotivat, astfel că greul a căzut pe umerii lui Doru Oancea și Dan Comșa!

Șansele unei finanțări de la bugetul local se vor vota abia în luna august, iar fotbaliștii sătui de atâtea luni neplătite nu mai au încredere și răbdare, mai ales că și dacă se aprobă fondurile, doar prin luna octombrie vor fi viabile. „Ne-am fi dorit să rămânem, dar nu mai putem aștepta, și nici nu vrem să ne facem de minune!„, a răbufnit golgheterul Vali Drăgan.

Chiar dacă s-a înscris în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş nu este sigură că va începe şi campionatul, șansele fiind minime, trupa din „Arini” îndreptându-se spre desființare, copiind practic modelul Mureșul Vințu din 2016!

Lotul de jucători (18 prezenți): Stănilă, Lepădat (LPS Sebeș) – portari, Rahovean, R. Trif, Mirca – fundaşi, A. Fulea, Bălaş, Horeiciuc, Ad. Lăcătuş, Ludwig, Cl. Marcu, Comănese – mijlocaşi, P. Muntean, Val. Drăgan, Tocu, Buliga (LPS Sebeș), Gombocz (LPS Sebeș), A. Lăcătuș (LPS Sebeș)  – atacanţi; Cutean (învoit), au mai lipist Samoilă și Osogo

Plecări: N. Bănică, Şt. Radu, M. Neagu (Metalurgistul Cugir), Osogo (liber, Sportul Petreşti), Cotoară (vacanţă)

Și la final, două întrebări: cine-i oare vinovat, pentru ce s-a întâmplat; oare întâlnirea de azi de ce nu a avut loc în urmă cu câteva luni? Ce a câștigat președintele pentru înscrierea echipei în eșalonul terț, fără a avea ceva palpabil, că în acest moment totul miroase a cacealma?!
[nggallery id=4372]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea