Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: remiză în „Arini” în derby-ul Şurianu Sebeş – Mureşul Vinţu | Mihai Manea: „Am fost echipa mai bună, n-am avut parte de noroc”, Dan Mănăilă: „Punctul, o cărămidă importantă în luptă pentru promovare”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu de Jos au remizat în „Arini”, scor 0-0, în derby-ul Ligii a IV-a, rezultatul putând fi considerat nemulţumitor pentru amfitrioni, care au avut iniţiativa şi au lovit, în actul secund, în două rânduri transversala, prin P. Muntean şi Borşoi, foşti echipieri ai vizitatorilor!Surianu Sebes - Muresul Vintu derby 1

Lupta pentru promovare rămâne încinsă, combatantele pierzând primele puncte din primăvară. Astfel, dacă Mureşul rămâne unica echipă a eşalonului care nu a primit gol în retur, Şurianu a bifat întâiul joc în care nu a punctat.

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT, Şurianu Sebeş – Mureşul Vinţu de Jos 0-0, în derby-ul din „Arini”! Echipa lui Mănăilă, lider la golaveraj, lupta pentru promovare încinsă la maximum!

*Mihai Manea: „N-am avut parte de noroc”

Dezamăgit pentru remiza înregistrată în compania fostei echipe, Mihai Manea a acuzat lipsa de şansă în acest meci. „Am disputat o întâlnire peste nivelul Ligii a IV-a, iar noi am fost echipa mai bună. Am dominat adversarul, dar nu am avut parte de noroc. Îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de atitudine, au muncit, lupta pentru promovare nu s-a încheiat. O să jucăm fiecare meci la victorie până la final”, a precizat antrenorul principal al echipei din „Arini”. Şi pe bună dreptate, după aspectul jocului, Şurianu, echipa mult mai preocupată de ofensivă, merita să învingă, fiind însă lovită de ghinion la repectivele faze

*Dan Mănăilă: „Ne-am respectat poziţiile din clasament”

Rezultatul este foarte bun pentru noi, este o cărămidă importantă în lupta pe care o vom duce până la capăt. Ambele echipe ne-am respectat poziţiile din clasament şi trebuie să felicit jucătorii pentru fair play şi modul cum s-au implicat”, a apreciat Dan Mănăilă, antrenor care a depăşit pozitiv cele două derby-uri disputate, cu Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş.

*Mănăilă: „ne batem ca chiorii”

Acesta a avut şi o declaraţie inedită, legată de valoarea celor două formaţii: „două echipe fantastic de bune! Dacă în iarnă se făcea o singură echipă din aceste două loturi aveam o echipă care defila, una foarte bună de Liga a 3-a. Aşa ne batem ca chiorii, iar calitatea se diluează„.

Atât Mihai Manea, cât şi Dan Mănăilă nu s-au arătat încântaţi de prestaţia centralului Adrian Comănescu, arbitru de Liga 1.

În celelate jocuri:

Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud 0-0

CS Ocna Mureş – Viitorul Spicul Daia Română 2-0 (1-0): A. Gherman (21), T. Cristea (82)

[nggallery id=1874]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea