Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Prima ediție a „Festivalului de Teatru Școlar” la Școala Gimnazială Câmpeni: Alternativă la utilizarea excesivă a gadgeturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Prima ediție a „Festivalului de Teatru Școlar” la Școala Gimnazială Câmpeni: Alternativă la utilizarea excesivă a gadgeturilor

În cursul zilei de miercuri, 26 ianuarie 2023, la Școala Gimnazială Câmpeni a avut loc prima ediție a “Festivalului de Teatru Școlar”.

„Nu avem voie sa ne plângem ca noua generație nu este interesată de cultură, dacă noi ca și adulți nu îi ghidăm în a descoperi frumosul, arta, calitatea, cultura. Am organizat acest festival din dorința de a oferi acestor copii alternativă la utilizarea excesivă a gadgeturilor, dar încă și mai important din dorința de a le deschide orizonturi noi, atât de importante pentru dezvoltarea lor culturală și emoțională, pentru ca prin teatru, învață sa exprime emoții, trăiri, dar in aceeași măsura sa fie creativi și bucuroși”, a declarat prof. Pașca Ioana Maria.

Ariesanu Liliana, directorul Școli Gimnaziale a spus că “este foarte important sa antrenăm abilitatea copiilor de a vorbi public, de a se exprima fără inhibiții și trac, iar teatrul are această putere minunata asupra copiilor.

„Acest eveniment m-a bucurat atât pe mine cât și pe elevii mei, m-a încântat entuziasmul cu care aceștia au primit ideea participării, bucuria cu care s-au pregătit și încântarea de a fi pe scenă. Cred cu tărie ca astfel de evenimente sunt benefice pentru elevii noștri”, a spus și Rebeca Ignat, profesor la Colegiul Național George Coșbuc, Cluj Napoca.

De asemenea prof. Pașca Ioana, a spus ca prima ediție a fost una pilot, dar succesul ei, o determină să își dorească ca ediția a doua să fie mult mai amplă, extinzându-se la nivel cât mai larg.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea