FOTO/ Premierul Viorica Dăncilă a vizitat expozițiile de la ,,Toamna Cugireană” și s-a întâlnit cu conducerile fabricilor de armament și muniție din Cugir

După vizita la Alba Iulia,unde a participat la Conferința Organizației Județene a PSD , în cadrul căreia deputatul  Ioan Dârzu a fost reales în funcția de președinte, Viorica Dăncilă a vizitat Cugirul locul unde se desfășura cea de-a XXII- a ediție a festivalului ,,Toamna Cugireană”.

Premierul României, candidat la alegerile prezidențiale a fost însoțită de miniștrii: Mihai Fifor, Orlando Teodorovici și Răzvan Cuc, precum și de lideri ai Organizației Județene Alba a PSD.

La intrarea în oraș, în apropierea stadionului ,,Arena Cugir”, Dăncilă a fost așteptată de câteva sute de cugireni , membri și simpatizanți PSD, dar și de câteva zeci de locuitori din comunele și satele din apropiere.

După o baie de mulțime, liderul național al PDS a traversat zona în care se aflau amplasate tarabe cu produse industrial și alimentare, ale micilor  comercianți, candidatul la funcția de președinte s-a îndreptat spre Centrul Cultural Cugir, locul unde erau organizate (cu prilejul Toamnei Cugirene), standurile cu produse tehnice ale agenților economici din oraș, precum și expozițiile artizanale,  de artă plastică și fotografie ale artiștilor locali.

Aici a fost așteptată de directorul general al Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean, de directorii generali ai celor două fabrici de armament și muniție, Mircea Trifan, respectiv Gheorghe Sava, de membri și simpatizanți PSD.

O atracție deosebită pentru premier, dar și pentru staff-ul care a însoțit-o au reprezentat-o expozițiile de arme situate la parterul clădirii, unde Viorica Dăncilă și cei trei miniștrii, s-au oprit mai mult timp, au cerut unele informații  legate de produsele speciale fabricate la Cugir și i-a felicitat pe managerii generali ai celor două societăți.

Vizita s-a încheiat la sediul Societatea Uzina mecanică Cugir, unde a avut loc o ședință informală între Prim Ministrul Dăncilă, miniștrii însoțitori și conducerile celor două societăți – UMC și Fabrica de Arme.

   (C.P.)  

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...