Rămâi conectat

Sport

FOTO: portarul albaiulian Dani Vlad Lenghel (Atletico Madrid), MVP-ul celui mai tare turneu Under 13 din Spania

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletico MadridTalentatul portar albaiulian Dani Vlad Lenghel (12 ani), legitimat la Atletico Madrid este MVP-ul puternicului turneu Under 13 „La Liga Promises”, organizat de Liga spaniolă.

Tânărul jucător ce a plecat în vară de la rivala Real Madrid a avut o prestaţie extraordinară la competiţia juvenilă. Dani Vlad Lenghel nu a primit decât un singur gol în 5 meciuri, echipa sa calificându-se în finală. Puştiul a reuşit să pareze două lovituri de pedeapsă împotriva Barcelonei, în sferturi, Atletico izbutind să se califice în finală după meciuri cu Barcelona, Villarreal, Juventus, Aspire Qatar şi Borussia Dortmund. În ultimul act, „alb-roşii” au în faţă Valencia ce a trecut de Real Madrid.

*Duckadam de AlbaDaniel Lenghel Atletico Madrid 1

Dani n-a fost învins decât în grupe (1-1 cu Villarreal), păstrându-şi poarta imaculată în întâlnirile cu Dortmund (0-0) şi Aspire Qatar (cea mai importantă academie din Orientul Mijlociu), dar şi cu Juventus Torino (1-0 în semifinale). La Liga Promises se dispută în Tenerife, la Arona şi este considerat cel mai important turneu la categoria Under 13, adunând cele mai bune echipe din Spania şi câte o formaţie din Italia (Juventus Torino), Anglia (Chalesea), Germania (Dortmund) şi Franţa (PSG). Dani Vlad Lenghel se anunţă un portar de mare viitor pentru România, el plecând de la Real după ce madrilenii l-au preferat pe Lucas Canizares, fiul fostului internaţional spaniol.

Finala a fost câştigată aseară de Valencia, ce a învins Atletico Madrid cu 3-1, însă albaiulianul nu a fost utilizat în această confruntare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea