Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Pool Party la Mercur Spa & Wellness: Vineri seara, albaiulienii au ales distracţia de la marginea piscinei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Se pare că alegerea tinerilor, în materie de distracţie, în acest început de weekend a fost Mercur Spa & Wellness. Vineri seara, peste 200 de albaiulieni dornici de distracţie au ales să petreacă într-o atmosferă de club, la marginea piscinei, cu cocktailuri şi muzica necomercială.

Distracţia a început de la ora 21.00 când administratorii au pregătit locaţia pentru ca seara să fie perfectă şi pe gustul celor mai pretenţioşi. Unii au ales să facă baie în miez de noapte, timp în care alţii socializau pe şezlonguri sau dansau la marginea piscinei. Cu toate că distracţia a ţinut până dimineaţa, administratorii vă aşteaptă să vă răcoriţi şi astăzi la ştrand, precum şi în restul zilelor toride de vară.

Deşi a fost deschis doar de o săptămână, localul a adunat peste 300 de like-uri pe pagina oficială a site-ului de socializare Facebook, şi dacă aruncăm o privire, din ce în ce mai mulţi internauţi postează fotografii şi dau check in pe Facebook de la locaţia cu pricina.

[nggallery id=30]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea