Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ploile torențiale au făcut ravagii pe o stradă din Abrud: Apa a intrat în mai multe gospodării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furtuna izbucnită marți după masa în Abrud a făcut ravagii pe strada Crișan, valea Seliște. Apa a ieșit pe stradă și a intrat în gospodăriile mai multor oameni, care au început să facă stăvilare de lemn pentru a oprii apa.

Reamintim că meteorologii au emis un Cod Portocaliu de ploi torențiale care intră în vigoare de marți, 16 iunie și când vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a ploilor din ultimele ore, a precipitațiilor prognozate și din cauza propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundaţii locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea