Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Picii de la două clase pregătitoare ale Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au adus daruri celor de la Centrul ”Sf. Maria”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Niciodată nu ești prea mic pentru a învăța să dăruiești! Asta au avut în gând și doamnele învățătoare Loreta Aftenie și Andreea Coroiu, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia când le-au propus picilor de la clasele pregătitoare C și D să pregătească cutii cu bucurii pentru alți copii.

Citește și: Mihai Eminescu data naşterii • Mihai Eminescu biografie pe scurt • Mihai Eminescu opere, cărți, poezi • Mihai Eminescu scurt referat

Astfel, toată lumea s-a animat și entuziasmat la gândul că, în cutii de pantofi frumos ambalate, vor putea pune tot felul de lucrușoare pentru minorii beneficiari ai Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii ”Sfânta Maria” din municipiu.

Zis și făcut, iar azi, 28 noiembrie, bucuria darului s-a citit pe chipurile tuturor, atât al celor care au oferit cât și pe cel al celor care au primit. Hăinuțe, dulciuri, jucării, produse de igienă, cărți, toate au fost clădite cu grijă, să nu rămână cumva vreun locușor neumplut. Apoi, elevii celor două clase pregătitoare au pornit încolonați, de mânuță, până la centrul unde îi așteptau cuminți alți copii.

Vădit impresionați, cei de la centru l-au mulțumit celor de-o șchioapă, i-au îmbrățișat și le-au zâmbit cu multă recunoștință. Ce lecție frumoasă pentru micuții școlari, învățați de acasă să împartă, dar să dăruiești, parcă e și mai frumos! Felicitări tuturor!

[nggallery id=4940]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Gala Performerilor 2024, la Cugir: Elevii și profesorii cu rezultate la olimpiadele județene și naționale, premiați de administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gala Performerilor 2024, la Cugir: Elevii și profesorii cu rezultate la olimpiadele județene și naționale, premiați de administrația locală Vineri, 21 iunie 2024, la Centrul Cultural Valentin Uritescu din Cugir a avut loc ,,Gala Performerilor”, eveniment dedicat elevilor și profesorilor cu rezultate la olimpiadele județene și naționale. Finalul anului școlar 2023-2024 a fost cel mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea