Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Picii de la două clase pregătitoare ale Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au adus daruri celor de la Centrul ”Sf. Maria”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Niciodată nu ești prea mic pentru a învăța să dăruiești! Asta au avut în gând și doamnele învățătoare Loreta Aftenie și Andreea Coroiu, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia când le-au propus picilor de la clasele pregătitoare C și D să pregătească cutii cu bucurii pentru alți copii.

Citește și: Mihai Eminescu data naşterii • Mihai Eminescu biografie pe scurt • Mihai Eminescu opere, cărți, poezi • Mihai Eminescu scurt referat

Astfel, toată lumea s-a animat și entuziasmat la gândul că, în cutii de pantofi frumos ambalate, vor putea pune tot felul de lucrușoare pentru minorii beneficiari ai Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii ”Sfânta Maria” din municipiu.

Zis și făcut, iar azi, 28 noiembrie, bucuria darului s-a citit pe chipurile tuturor, atât al celor care au oferit cât și pe cel al celor care au primit. Hăinuțe, dulciuri, jucării, produse de igienă, cărți, toate au fost clădite cu grijă, să nu rămână cumva vreun locușor neumplut. Apoi, elevii celor două clase pregătitoare au pornit încolonați, de mânuță, până la centrul unde îi așteptau cuminți alți copii.

Vădit impresionați, cei de la centru l-au mulțumit celor de-o șchioapă, i-au îmbrățișat și le-au zâmbit cu multă recunoștință. Ce lecție frumoasă pentru micuții școlari, învățați de acasă să împartă, dar să dăruiești, parcă e și mai frumos! Felicitări tuturor!

[nggallery id=4940]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea