Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Foto: Petrecere de senzație, în clăbuci, la un ștrand din județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Petrecere de senzație, în clăbuci, la un ștrand din județul Alba

Sute de locuitori din localităţile apropiate, dar şi aiudenii sătui de cuptorul din betoanele blocurilor de locuinţe sau a asfaltului s-au refugiat duminică din faţa caniculei în cel mai vechi ștrand din Transilvania, Ştrandul Municipal Aiud, pentru a participa la o distracţie surpriză.

Muzică de calitate, concursuri, premii, distracție.  Acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza evenimentul petrecut duminică, 21 iulie, la Aiud. De toate acestea au avut parte cei care au acceptat invitația administratorilor ștrandului aiudean, care au  organizat o petrecere extravagantă în premieră în municipiu și se pare că și în județ.

Spuma Party este numele evenimentului desfășurat pentru prima dată în Aiud. Spre încântarea celor prezenți, tunurile de spumă, aduse special pentru această inedită petrecere, au deversat mii de litrii de spumă albă ca laptele în bazinele ştrandului.

Copii, tineri şi oameni în toată firea s-au înghesuit să ţopăie cu mâinile ridicate în valul alb care ţâşnea din tunul de spumă.

Atmosfera a fost extraordinară și din plin gustată de participanții la petrecere, unde cele două piscine mici ale ștrandului aiudean s-au umplut de valurile spumante care au reprezentat factorul principal de bună dispoziție în cadrul petrecerii ce, după opinia multora dintre participanți, ar trebui repetată.

„A fost super. Mai vrem. Ne-am distrat extraordinar. Păcat că a durat cam puțin. Cel două piscine au devenit neîncăpătoare  în momentul în care a început să curgă spuma. Cred că această experiență ar trebui neapărat repetată” ne-a declarat Vasilică elev la unul din liceale municipiului Aiud.

La rândul ei Rodica, prietena lui Vasilică ne-a spus: „Mai văzusem eu la televizor unele reportaje de la astfel de petreceri și mă întreba cum este. Acum am aflat. Mi-a plăcut tare mult și trebuie să mărturisesc că aici se poate aplica vorba aia românească „Ce-i frumos ține puțin!”. A fost o experiență frumoasă. Mi-a plăcut tare mult”.

Spuma party de duminică a făcut piscinele neîncăpătoare atunci când lansatoarele speciale acopereau bazinele cu clăbuci și cum după o baie bună merge si o gustare pe măsura, terasa restaurant din incintă a fost la înălţime, oferind clienților  produse variate, numai bune de asortat cu o băutură răcoritoare.

[nggallery id=7342]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea