Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Peste 50 de șahiști din Alba au luat startul la Openul Orașului Teiuș. Vezi rezultatele!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Openul Orasului Teius, competitia care incheie in fiecare an calendarul competitional sahist in judetul Alba, a atras si in acest an un numar mare de concurenti. 54 de iubitori ai sahului de toate varstele din Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebes, Lorint, Mihalt, Santimbru si Teius au luat startul la turneul organizat de clubul Rapid CFR Teius in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Teius si care, in special datorita eforturilor profesorului Sabin Borsia, a ajuns la editia a 10-a.

01 Iustin Ciorgovean (primul din dreapta)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La finalul celui mai bun an de pana acum al carierei sale sahiste, Iustin Ciorgovean (CSU Alba Iulia), component al lotului national de juniori sub 14 ani, s-a impus cu 5,5 puncte din 6 partide, acelasi numar de puncte, dar coeficienti de departajare inferiori avand si Adrian Secheres (CSS 1 Timisoara), junior care este nascut si locuieste in Teius si care a avut si el un an foarte bun, obtinand in 2015 o medalie de argint la Campionatul Mondial Scolar in proba de blitz, dar si titlul de maestru FIDE. Pe locul 3 s-a clasat un alt junior, Adrian Zinca (CSO Cugir), cu 5 puncte, acelasi punctaj insa din 5 partide jucate efectiv fiind obtinut si de maestrul aiudean Ionel Miron, care a intarziat la concurs si a luat startul doar din runda a 2-a.

 

S-au acordat si urmatoarele premii speciale:

Copii sub 10 ani: 1.Ianis Tarciuc (CSU Alba Iulia) 2.Radu Tampea (CSU Alba Iulia) 3.George Plesa (Alba Iulia)

Veterani: 1.Mihai Vilceanu (Sah Club Cugir) 2.Gheorghe Murg (CSO Cugir) 3.Ioan Zaharie (CSO Cugir)[nggallery id=1476 template=caption]

CM

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea