Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Peste 100 de membri ai PRO România din județul Alba, prezenți, la București, la lansarea candidaților pentru Parlamentul European

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegație din Alba, formată din peste 100 de membri ai partidului PRO România, a fost prezentă, duminică, în capitală, la lansarea candidaților acestei formațiuni politice pentru Parlamentul European.

Coordonatorul filialei județene, Horațiu Florea, declară că formațiunea condusă de Victor Ponta demonstrează, tot mai mult, că se impune în opțiunile românilor ca singura alternativă pentru cei care vred în valorile social-democrației.

“Suntem singurul partid care îi mai reprezintă pe românii care își doresc o Românie bine guvernată, în baza unor măsuri economice și sociale care pot să asigure progresul țării. E limpede că PSD-ul condus de Liviu Dragnea a deviat către o direcție în care nu se mai ține cont de nimeni și de nimic, ci doar de interesul unui grup restrains de persoane. Dezertările care se produc, aproape zilnic, din PSD, arată, în mod cert, că oamenii care vor să se implice în bunul mers al lucrurilor găsesc în partidul nostru o platformă de exprimare care le-a lipsit în ultima perioadă.

Legat de alegerile europarlamentare, salut faptul că pe lista partidului avem și un reprezentant al filialei noastre, în persoana doamnei Ionela Danciu, care ocupă un meritat loc 10. Suntem gata pentru bătălia electorală și le promitem românilor că vom fi PRO, în fiecare aspect care privește măsuri bune pentru România”, transmite Horațiu Florea, care apreciază că partidul din care face parte vine în fața alegătorilor cu cea mai bună listă de oameni pentru Parlamentul European.

La rândul săi, Victor Ponta, transmite un mesaj tranșant: “Pentru toți adevărații social democrati, pentru toți cei sătui de corupție, incompetență și minciună : acum exista PRO România!”

Biroul de presă al PRO România Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea