FOTO: Performanță sportivă la Școala “Mihail Kogălniceanu” Sebeș | Echipa feminină de fotbal, calificată la faza finală a ONSS

Din ciclul de învățământ 2017/ 2018, la Școala “Mihail Kogălniceanu” din Sebeș a început să se facă performanță la nivel sportiv. Prin înființarea asociației sportive a fost posibilă participarea la mai multe competiții, unde elevii au reușit să obțină rezultate demne de menționat, referindu-ne aici la prezența la diverse faze ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la diferite ramuri sportive.

În cele ce urmează trecem în revistă cele mai importante realizări: Răzvan Bădilă – locul al doilea și Răzvan Dumitru – locul al treilea la faza județeană, ramura atletism. Sonia Morar (clasa a V-a) a terminat pe prima poziție la faza județeană a ONSS atletism. Elevă în clasa a VII-a, Denisa Bodea s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la atletism, faza județeană. De asemenea, George Istrate (clasa a VIII-a) a fost pe locul întâi la faza județeană, ramura sportivă atletism, ca să ne referim la cele mai importante performanțe individuale.

ELIT

Echipa de fotbal fete, clasele V-VI, a câștigat, în prima fază a ONSS, etapa locală iar apoi și-a adjudecat și etapa județeană. Astfel, fetele îndrăgostite de minge de la Școala Generală “Mihail Kogălniceanu” Sebeș vor reprezenta județul Alba la faza pe țară a competiției, în luna aprilie, la Reșița.

Frumosul exemplu a fost preluat și de formația băieților, care a câștigat faza locală a claselor V-VI. Aceste reușite sportive se datorează profesorilor Cătălin Costea (de sport) și Carmen Bucur, care a insistat pentru participarea copiilor la cât mai multe întreceri posibile. La aceasta se adaugă și sprijinul venit dispre Zorina Bădilă, directoarea Școlii Gimnaziale “Mihail Kogălniceanu” Sebeș

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...