Rămâi conectat

Sport

FOTO: Performanța Ighiu la primul antrenament din 2018 | Buget redus în retur și nicio noutate în efectivul echipei conduse de Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu, cea mai bine plasată dintre conjudeţene la mijlocul campionatului, locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, la patru puncte de liderul „U” Cluj, va avea un buget redus în partea secundă a campionatului.

Înaintea primei ședințe de pregătire, într-un dialog tranșant cu jucătorii, în vestiar, finanțatorul Armando Popescu le-a transmis jucătorilor situația financiară a divizionarei terțe. Performanța va avea un buget redus în partea secundă a stagiunii, se vor diminua cheltuielile, iar jucătorii care au oferte concrete vor fi lăsați să plece în condiții avantajoase pentru club. Vineri, va fi o nouă întâlnire a elevilor lui Mihai Manea cu oficialii clubului, pentru alte detalii în privința planurilor de viitor (cei care doresc să plece, dată concretă până când se vor acorda dezlegările). Înaintea primei ședințe de pregătire,  a avut loc o întâlnire între oficialii divizionarei terţe şi reprezentanţii primăriei din comună, pe tema bugetului pentru retur, care trebuie asigurat de ambele părţi, în condiţiile în care unul dintre finanţatorii privaţi ce s-a implicat în 2017 s-a retras. Conform unor surse, dinspre bugetul local urmează să fie alocată suma de 150.000 de lei în partea a doua a campionatului.

Reunirea lotului a avut loc la Ighiu, iar la stadion a ajuns la un moment dat și primarul Traian Rusu. Performanța va susține miercuri întâiul amical, de la ora 13.00, în deplasare, cu Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga a 2-a. Fetița este curtat de „U” Cluj, dar deocamdată nu s-au avansat cu negocierile, Unguru a acceptat noile condiții financiare, iar Ludwig este dorit de Sportul Petrești și Transalpina Șugag.

*Armando Popescu: „Cel mai greu moment de când sunt în fotbal”

„Bugetul pentru retur nu îl avem asigurat, iar acesta este diminuat cu 50 la sută. Este cel mai greu moment de când sunt eu în fotbal. Există disponibitate din partea primăriei, dar și așa trebuie să reducem cheltuielile. La jucătorii care au oferte concrete nu ne opunem,  însă transferul se face în condiții avantajoase pentru club„, a spus Armando Popescu. „Două-trei luni ne va fi greu, dar trebuie să trecem și peste aceasta, să ne raportăm la situația actuală”, a comentat Mihai Manea.

Niciun nume-nou nu a fost la antrenamentul lui Mihai Manea, fiind prezenți 22 de jucători (plus Medeșan, care și-a cerut documentele), a lipsit Tineiu – învoit,

Performanța: Zăvoi, Sporea – A. Cîmpean, Olălău, Iclănzan, Potopea, Cl. Oara, Ad. Mărginean – Fetița, Trifa, E. Crișan, Hidișan, Unguru, Ludwig, Joldeș, Circov, Cl. Marcu,  Tineiu (învoit) – Seiwerth, Zsigmond, Petruse, Cordoș;  Antrenor Mihai Manea, plecări: Medeșan (a renunțat), M. Cristea (Industria Galda).

[nggallery id=5134]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea