Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Performanţa Ighiu – Industria Galda de Jos, 1-0 (0-0), în faza întâi Cupei României! Derby-ul ambițiilor tranșat de echipa lui Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a eliminat Industria Galda de Jos, în faza întâi a Cupei României, într-un derbPerformanta Ighiu-Industris Glada de Jos Cupa Romaniei17y judeţean al orgoliilor, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0).

Performanța Ighiu continuă invincibilitatea din 2015 și a reușit o calificare în turul secund al Cupei României, programat în 29 august.

Trupa lui Himcinschi a tranșat duelul rivelelor, grație golului marcat de nou-venitul Brânză în minutul 81.

*Brânză: „Sunt fericit că am înscris la debut”

Ciprian Brânză,atacantul venit de la Dalia Sport Daia Română a marcat la prima apariție în tricoul Performanței, după 6 minute de la intrarea în teren. „Sunt foarte fericit că am ajuns la Performanța și voi evolua în Liga a 3-a. Încă nu mă găsesc la capacitatea fizică firească și, în același timp mă bucur că am marcat la debut. Le mulțumesc celor de la Dalia Sport”, a precizat Ciprian Brânză.

*Himcinschi: „Știam că va fi un joc dificil”

Știam că nu ne așteaptă un joc ușor, mai ales că suntem vecini. Eram convins că Industria va încerca să-și adjudece victoria. Vom avea câteva zile de vacanță, iar apoi începem pregătirea intensă. Sunt mulțumit de noile transferuri și mi-am dorit foarte mult acești jucători și cu siguranță veți mai vedea și alte nume noi„, a menționat Adorian Himcinschi.

*Ciucă: „”

La jocul prestat, acest rezultat este precum o victorie. Sunt mulțumit că după 13 zile de antrenamente, băieții s-au comportat extraordinar. Am întâlnit o echipă foarte bună, prima repriză a fost controlată de noi, în vreme ce adversarii au avut inițiativa în actul secund”, a menționat Paul Ciucă, eliminat în minutul 38, deoarece centralul V. Rodina a considerat că antrenorul l-a înjurat.

*Actul secund

*min. 90: iese R. Moga, intră H. Marian

*min. 85: șut centrare D. Lupșan, scos de sub bară de Unchiaș

*min. 83: schimbare la Galda, intră Goguța, iese R. Lungu

*1-0, min. 81: BRÂNZĂ, la primul meci pentru Performanța a marcat cu capul din centrarea lui David.

*min. 78: Baghiu l-a substituit pe Cernea (Industria)

*min. 75: a ieșit G. Toma, a intrat Brânză, la gazde

*min. 73: șut R. David de la 16 metri, prins de Ștef

*min. 71: P. Medrea a fost înlocuit de Necreală la Industria

*min. 69: a ieșit D. Nemeș, a intrat R. Morar la Performanța

*min. 67: M. Cristea (Performanța) șutează în transversală

*min. 65: intră Căt. Ivașcu la oaspeți, în locul lui Al. Man

*min. 58: ocazie pentru S. Turuș, blocat la 11 metri

*min. 53: gol marcat de gazde, prin R. Moga, dar anulat pe motiv de ofsaid

*la pauză, M. Cristea a intrat la Performanța în locul lui Hârciagă

 

*Potopea a ratat un penalty

În jur de 500 de spectatori asistă la acest meci al orgoliilor, primul mitan fiind unul extrem de echilibrat. Portarul Cătălin Ștef, dorit de Performanța a reușit să pareze în minutul 36 un penalty executat de Potopea. Două minute mai târziu, Paul Ciucă antrenorul oaspeților a fost îîn tribune pentru proteste.

Echipe de start: Performanţa: Unchiaş – D. Nemeş, Potopea, Ov. Turuş, G. Toma, R. Moga, Oniche, Hârciagă, Bălaş, R. David, S. Turuş; rezerve R. Cotoară, M. Cristea, R. Morar, Brânză, H. Marian, Birk;

Industria: Căt. Ştef – Frenţiu, Al. Man, Haiduc, Cr. Ivaşcu, D. Lupşan, P. Medrea, R. Lungu, Bodea, Cernea, A. Câmpean (rezerve M. Bogdan, Goguţa, Baghiu, Nicoară, Căt. Ivaşcu, Cioară, Necreală)

[nggallery id=760]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea