Rămâi conectat

Sport

FOTO| Performanță extraordinară pentru CS Unirea Alba Iulia: Laura Alexia Bogdan – campioană balcanică la judo

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Performanță extraordinară pentru CS Unirea Alba Iulia: Laura Alexia Bogdan – campioană balcanică la judo

Laura Alexia Bogdan (16 ani), sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut o performanță extraordinară, fiind medaliată cu aur la Campionatul Balcanic de Judo U18, desfășurat în 10 și 11 septembrie în Turcia, la Kocaeli.

 Laura Alexia Bogdan a concurat sâmbătă, la individual, la categoria de greutate 48 de kilograme, împotriva celor mai bune sportive din zona balcanică. A înfruntat judoka din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria și Turcia, reușind să se claseze pe primul loc. La urcarea sa pe podium a fost intonat imnul național al României!

A doua zi, duminică, a avut loc concursul pe echipe. Echipa României, din care a făcut parte și Laura Alexia Bogdan, a devenit vicecampioană balcanică (clasându-se pe locul 2).

Acest rezultat vine după ani întregi de muncă, participare la competiții, pregătire intensă, respectarea orelor de odihnă, alimentație echilibrată și disciplină.

Trei ani la rând, Laura Alexia Bogdan a fost campioană la cadeți, dominând categoric concursurile interne la categoria sa de greutate. În acest an, a mai obținut medalia de argint la Cupa Europeană de Judo pentru Cadeți, dar și un important loc II la Campionatul Balcanic de Seniori.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt antrenați și pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.  Laura Alexia Bogdan are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj-Napoca).

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivei, antrenorilor și mult succes la următoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, s-a întors la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă! Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, s-a întors pentru câteva ore la Craiva, locul de unde a plecat în fotbalul mare! Stabilit în Alba Iulia, „tricolorul” și-a lăsat fetele Masha și Zoe în grija soției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea