FOTO: Performanţă de senzaţie a tenismenului David Manu: a câştigat toate probele în turneul de la Timişoara!

Paul Voicu - Primar 2020

Talentatul David Manu, dublu campion național la tenis de câmp, categoria Under 10, în acesDavid Manu tenis 1t an şi-a dovedit iarăşi potenţialul extraordinar câştigând toate probele, simplu, dublu şi dublu mixt, la Timişoara, competiţia denumită Circuitul Naţional FRT CSM Timişoara, la Under 12.
Legitimat la TC SUN Alba Iulia, David Manu este pregătit de antrenorii Doru Brândușan și Călin Moldovan, lucrând și cu preparatorul fizic Lucian Nicolescu.

Citeşte şi: FOTO: David Manu, campion național la tenis, Under 10! Al doilea titlu, într-o săptămână, pentru talentatul albaiulian

ELIT

După turneul național de la Brăila, David a participat în perioada 08-11.08.15 la turneul de la Braşov unde a ajuns să joace finala.Turneul a fost foarte tare, de categoria A, la categoria de vârstă Under 12, talentatul jucător având 10 ani şi 6 luni. Pe malurile Begăi, la turneul de categoria A, David Manu a câştigat la dublu, la dublu mixt, iar astăzi s-a impus în finala de la simplu, scor 6-1, 6-0, realizând alte rezultate notabile.

David confirmă evoluția ascendentă după titlul de campion național şi câștigă la toate probele un turneu de categoria A , pornind favoritul 4 al competiției şi fiind unul dintre cei mai tineri participanți. Un rezultat de excepție, pierzând la simplu doar 4 game-uri in întreaga competiție”, a declarat Adrian Manu, tatăl puştiului minune din Cetatea Marii Uniri.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...