FOTO: David Manu, campion național la tenis, Under 10! Al doilea titlu, într-o săptămână, pentru talentatul albaiulian

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Talentatul David Manu a devenit campion național David Manu campion tenis TC Sun 7la tenis de câmp, categoria Under 10, cucerind al doilea titlu național în numai o săptămână, la Brăila. „Cred că este unul dintre cele mai bune rezultate din toate timpurile la nivelul tenisului albaiulian, iar la băieți, cu singuranță este o performanță deosebită”, a declarat Adrian Manu, tatăl noului campion național. Legitimat la TC SUN Alba Iulia, David Manu este pregătit de antrenorii Doru Brândușan și Călin Moldovan, lucrând și cu preparatorul fizic Lucian Nicolescu.

*O nouă stea!

La 10 ani împliniți în luna februarie, David se anunță un jucător extrem de promițător, mărturie stând parcursul până la medalia de aur. Șase victorii, fără a pierde un set, trei partide câștigate la zero și numai 9 ghemuri cucerite de adversari! Anul trecut vicecampion național, David a câștigat în 2015 turneul deși nu a figurat printre favoriții competiției!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: Rezultat de excepţie pentru tenisul albaiulian: TC SUN Alba Iulia – campioană naţională pe echipe Under 10!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

După ce săptămâna trecută a devenit campion naţional cu TC SUN Alba Iulia, medaliată cu aur la competiţia pe echipe, talentatul David Manu și-a trecut în cont o nouă performanţă, la campionatele naţionale individuale ce se desfăşoară tot la Brăila.

*Și-a spulberat adversarul în finală

În finală, David a continuat să uimească, învingîndu-l pe Ianis Buzatu (Venus Brăila), favoritul numărul unu al naționalelor, într-un mod autoritar, 6-1, 6-1.

Sâmbătă, în semifinalele competiţiei Under 10, David Manu l-a învins categoric pe  Cristian Onofrei (Venus Brăila), scor 6-0, 6-0.

Pentru a accede în penultimul act al întrecerii juvenile, David Manu a repurtat 4 victorii, învingându-i pe rând pe Luca Mîndruţ (Tenis Comesad Piteşti), dublu 6-0; George Cosma (TC Stănică Craiova), scor 6-1, 6-2; Gabriel Gheţu (CS Elite Tenis), dublu 6-0 şi în sferturi pe Lucian Codea (Clubul de Tenis Alba-Cugir), scor 6-3, 6-1.

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

2 Comentarii

pilu 6 iulie 2015 at 23:10

Mai Henegare, ce cauta bidoanele alea turtite la un loc cu pozele celor care asuda din greu pe terenuri.
Ai avut o scapare s-au ti s-a impus.

Aşa zis-a Burebista 6 iulie 2015 at 23:32

Aici e vorba de concurs de tenis sau de ceaune? Ce au ceaunele în comun cu tenisul? Dar vaca cu baletul? Dar sula cu primăria?

Comentariile sunt oprite