Rămâi conectat

Sport

FOTO: Partidă de verificare, CSM Deva – CSU Alba Iulia 2-0 (0-0), dublă a ugandezului Kayondo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o partidă de verificare disputată pe teren sintetic, în nocturnă, divizionara terță CSM Deva (locul secund în Seria a 7-a) a învins pe CS Universitatea Alba Iulia, scor 2-0 (0-0).

O confruntare aprigă, cu destul de multe momente tensionate, tranșată în actul secund, după ce în primul mitan, când distribuțiile au fost cele de bază, disputa a fost echilibrată. Atacantul ugandez Mahadi Kayondo a deschis scorul (66) când a reluat centrarea lui Cuibari și tot el a realizat dubla în minutul 86, după o lansare de la Branea. Când devenii aveau avantaj minim, Cl. Oara a șutat puternic în transversală (69), același atacant fiind faultat clar în careu în minutul 84, de portarul advers, fără a se acorda lovitura de pedeapsă.

Formația univesitară este la al doilea amical al anului, precedentul fiind în stagiul centralizat de la Covasna, 10-2 cu formația din localitate. Pentru săptămâna viitoare este posibil un nou joc de verificare al liderului din Liga a 4-a cu FC Avrig (miercuri sau joi).

CSU Alba Iulia: Căt. Suciu – Fl. Schiau, I. Neag, R. Trif, Bucurică – Frențiu, Ad. Hăprian, Al. Petresc, Ad. Lăcătuș – Herci, Baghiu; au mai intrat V. Ignat, Negrușa, Voineag, Cl. Oara, Circov, Gylien, Crișu, Năcreală. Au absentat, din diverse motive, Mincă, Bălșan, Joldeș, M. Domșa, Olălău, Gh. Mărginean, Apetri, Șt. Radu.

Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea