Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Parcul Sărbătorilor de Iarnă se deschide oficial în 6 decembrie: Pavilion cu mii de beculețe și un brad imens, amplasate în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Instalațiile de iarnă și un brad imens au fost amplasate, în aceste zile, în Piața Cetății din Alba Iulia, Parcul Sărbătorilor de Iarnă urmând să se deschidă, oficial, în 6 decembrie.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, a declarat, marți, la radio Unirea FM, că Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi inaugurat în 6 decembrie.

Față de anul trecut, vom observa o schimbare la Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Piața Cetății, care se anunță a fi mai spectaculos, cel puțin dintr-un punct de vedere. Este vorba despre cupola de lumini, care anul acesta este întinsă pe o suprafață de 2.800 de metri pătrați, dublă față de anii trecuți, dar și de alte surprize pe care autoritățile nu au vrut să le divulge deocamdată.

De la căsuțele din Piața Cetății se pot comercializa produse din 1 decembrie, când, probabil, se vor aprinde și luminițele pavilionului, însă inaugurarea va avea loc cinci zile mai târziu.

Administrația locală din Alba Iulia va organiza și în acest an, în Piața Cetății Alba Carolina, Parcul sărbătorilor de iarnă care va funcționa în perioada decembrie 2017 – februarie 2018.

Albaiulienii vor avea din nou la dispoziție un patinoar, o zonă în care se vor desfășura spectacole, din care nu lipsesc bradul, figurinele specifice și Căsuța lui Moș Crăciun, dar și o zonă comercială, de unde se pot achiziționa produse de sezon.

[nggallery id=4938]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea