FOTO: Pandurii Târgu Jiu îşi încarcă bateriile pentru Europa League în Alba Iulia. Călin Cristea din nou pe Stadionul Cetate

Deşi Unirea Alba Iulia a dispărut de pe harta fotbalului românesc, o echipă proaspăt calificată în grupele Europa League, Pandurii Târgu Jiu a ales să facă antrenamente pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, fiind considerat un loc foarte bun de pregătire de către preşedintele executiv al clubului Eugen Pârvulescu. Echipa gorjeană se află într-un scurt cantonament la Alba Iulia, etapa premergătoare meciurilor naţionalei contra Ungariei şi Turciei (6 şi 10 septembrie) a fost amânată, la cererea selecţionerului Victor Piţurcă, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie să-şi pregătească elevii. Aceste două meciuri fiind de altfel considerate decisive pentru calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014.

Echipa lui Călin Cristea a acces în grupele Europa League, după ce a învins la Braga, în prelungiri, scor 2-0, fiind al doilea albaiulian după Nicuşor Stanciu care ne reprezintă în competiţiile europene. Preşedintele Eugen Pârvulescu invită albaiulienii pe Stadionul Cetate să vadă la lucru o echipă din vârful clasamentului. Cristi Pustai, antrenorul principal al echipei gorjene nu va avea nici un meci amical la Alba Iulia, dar sunt programate două antrenamente pe zi, de la ora 10.00 şi de la ora 17.00, de marţi până duminică, formaţia fiind cazată la Vila Elisabeta.

ELIT

Fostul Mijlocaş al Unirii, Călin Cristea este cotat de site-ul transfermarket la 900.000 euro, acesta părăsind gruparea albaiuliană în iarna lui 2010.

[Gallery not found]

Mihail David - 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...