Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO| Orașul Aiud se îmbracă în haine de sărbătoare : Decorațiunile și luminițele de Crăciun ofera un cadru de poveste

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță cea mai specială perioadă din decursul unui an și fiecare dintre noi așteaptă cu nerăbdare apropierea Crăciunului. Spiritul sărbătorilor crează emoție și nerăbdare, fiind o perioadă în care trebuie să fim mai calmi, mai buni. Luminițele și decorațiunile de Crăciun întregesc atmosfera și crează un cadru special.

A început numărătoarea inversă până la Craciun, iar cele mai multe orașe din județ, printre acestea numărându-se și orașul Aiud, și-au împodobit străzile în straie de sărbătoare.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. Mesaje prin SMS de Crăciun

Deși în acest an ne confruntăm cu pandemia de coronavirus și măsurile restrictive impuse de autorități, magia Craciunului nu va lipsi. Aiudul a fost învăluit cu mii de luminițe colorate, care conferă spiritul de festival și de veselie, împreună cu decorațiunile deloc modeste. Bradul a fost de asemenea instalat în centrul orașului, însă în acest an nu vor fi evenimente publice, precum concerte de colinde care să marcheze startul sărbatorilor de iarnă.

Decorațiunile luminoase fac în această perioadă din orașul Aiud să fie unul de poveste, mai ales pentru copilașii care așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea