Rămâi conectat

Sport

FOTO: optimism în ambele tabere după Mureșul Vințu – Mureșul Luduș 1-0, în barajul pentru Liga a 3-a | Dan Mănăilă: „Avem 51 la sută șanse”, Ioan Orosfoian: „Șansele noastre sunt de 55 la sută”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

baraj Muresul Vintu - Muresul Ludus 50Mureșul Vințu a învins cu 1-0 pe Mureșul Luduș în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, grație golului înscris de S. Culda (35), dar accederea în eșalonul terț se va lămuri în meciul retur, sâmbăta viitoare, în Mureș, unde 5000 de suporteri sunt așteptați alături de echipa locală, pentru a o susține.

Citește și: FOTO, LIVE TEXT, Mureșul Vințu – Mureșul Luduș 1-0 (1-0), în prima manșă a barajului | Promovarea în Liga a 3-a se joacă în Mureș

După acest rezultat, ambele tabere sunt optimiste în privința realizării obiectivului, antrenorii principali considerând șansele sunt în favoarea echipei pe care o conduc.

*Mănăilă: „În niciun meci nu am avut atâtea ocazii”

„A fost o partidă intensă, cu angajament. Mă bucură determinarea elevilor mei, dar și faptul că ne-am creat un număr atât de mare de Muresul Vintu - Muresul Ludus baraj 37ocazii, în niciun joc nu am avut atâtea oportunități, dar n-am mai reușit să marcăm„, a precizat Dan Mănăilă. „Obiectivul nostru este să facem 4 puncte și sunt convins că-l vom reuși. Adversarilor le-a fost teamă de noi, dar și la anumiți jucători de-ai noștri, presiunea și importanța jocului și-au pus amprenta. Avem 51 la sută șanse de promovare„, a explicat principalul Mureșului Vințu.

*Mureșul Vințu, prima opțiune!

Prima opțiune este Mureșul Vințu, dacă se va dori experiența mea aici în viitor. Îi felicit pe conducători pentru modul în care în aceste două zile s-au mobilizat, au găsit soluţii să rezolve acele probleme de ordin financiar. Această continuitate a noastră nu trebuie să se Muresul Vintu - Muresul Ludus baraj 44încheie pe 25 iunie, acum, ci pe 25 iunie 2025″, a mai menționat Mănăilă.

*Orosfoian: „Cu 5000 de suporteri alături, șansele noastre sunt de 55 la sută”

Ioan Orosfoian, antrenorul oaspeților a recunoscut justețea victoriei gazdelor, dar anunță un retur de foc la Luduș, cu 5000 de suporteri alături de elevii săi. „Un rezultat just, gazdele au dominat, noi am avut în prima repriză șansele noastre, nu am profitat, iar fotbalul ne-a pedepsit. În retur va fi altfel, cu 4-5000 de spectatori alături și fără falsă modestie, dar șansele noastre sunt în procente de 55 la sută„, a punctat Orosfoian.

*Gabriel Rotaru, maximum optimismului: 75 la sută șanse Luduș

Ex-uniristul Gabriel Rotaru a securizat poarta vizitatorilor, portarul în vârstă de 45 de ani fiind învins numai de devierea nefericită a unui coechipier la centrarea lui Culda. În actul secund „Roti” a avut o intervenție de excepție la ocazia lui Moldovan, scăpat singur.

„Rezultatul este echitabil, iar victoria meritată pentru Mureșul Vințu. Avem avantaj pentru jucăm returul acasă, unde vom beneficia de sprijinul suporterilor. Șansele noastre sunt de 75 la sută, pentru că am demonstrat și în campionatul din Mureș, fiind cea mai puternică ofensivă și cea mai bună apărare”, a explicat Gabriel Rotaru la finele jocului tur.

[nggallery id=2317]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea