FOTO| O nouă șansă pentru tânărul de 26 de ani din Bucerdea, diagnosticat cu tumoare a glandei pineale. A fost trimis în Turcia pentru a putea primi tratamentul corespunzător

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Tânărul de 26 de ani din Bucerdea, care a fost diagnosticat cu tumoare a glandei pineale, este pe drum spre Turcia, unde va putea beneficia de tratamentul necesar pentru a se putea pune pe picioare.

În trecut, acesta a mai suferit opt operații, însă fără niciun rezultat pozitiv, singura sa șansă fiind plecarea la o clinică din Turcia, unde doctorii i-au dat șanse de recuperare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CITEȘTE ȘI: FOTO| APEL UMANITAR pentru un tânăr de 26 de ani din Alba, diagnosticat cu tumoare a glandei pineale

După ce suma de bani necesară a fost strânsă, mama acestuia a postat pe pagina de socializare un mesaj de mulțumire pentru toti cei care au sărit în ajutorul acestora, în urma apelului umanitar prin care aceasta a explicat situația băiatului și a cerut ajutor cetățenilor.

„BUNA SEARA AM PLECAT Bună ziua tuturor !
Dragi oameni cu suflet mare, țin să vă mulțumesc înca o dată pentru efortul financiar și susținerea voastră , în șansa vindecării fiului meu Teodor .

Azi, la ora 16, plecăm spre Turcia, cu credință în bunul Dumnezeu și în medicii de acolo în care ne punem toată speranța.

Atât eu, cât și Tudor vă mulțumim și vă rugăm să fiți aproape de noi, cu o rugăciune și cu credința că bunul Dumnezeu lucrează prin medici.

O să vă tin la curent cu tot ce se întâmplă acolo și sunt sigură că vom învinge și ne vom întoarce acasă biruitori.

Doamne ajută-ne și fii cu noi la orice pas !

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a vă mulțumi tuturor !

Mă inclin în fața voastră și a bunului Dumnezeu ,cu credința vindecării și reușitei !

Doamne ajută-ne !”, a scris mama băiatului pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419