FOTO| APEL UMANITAR pentru un tânăr de 26 de ani din Alba, diagnosticat cu tumoare a glandei pineale

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr de doar 26 de ani, din Bucerdea, comuna Ighiu, are disperată nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet mare.

Baba Dorin Teodor a fost diagnosticat cu tumoare a glandei pineale în ianuarie 2019, iar de atunci a suferit opt operații: una chiar în ianuarie 2019, alte șapte în perioada martie-octombrie 2020. Din păcate, operațiile nu au avut rezultatul scontat, iar Teodor este acasă, fără șanse din partea medicilor români.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Salvarea vine din Turcia, medicii de la Clinica Medicana din Istambul acceptând să trateze cazul său, însă tratamentul în sumă de 10.650 de dolari (8.250 dolari pentru operație și cazarea în clinică, împreună cu un însoțitor și 2.400 de dolari pentru transport cu ambulanță împreună cu însoțitor şi asistent) depășește cu mult posibilitățile materiale ale familiei.

Maria Truță, mama băiatului, face un apel disperat către toți oameni cu suflet mare pentru salvarea vieții fiului său.

”Mă numesc Truță Maria și am o mare rugăminte la dumneavostră, la toți cei care înțelegeți durerea și strigătul de disperare al unei mamecare vrea să-și salveze băiatul de 26 de ani.

A fost operat la cap în Cluj, iar în urma numeroaselor intervenții nereușite de doctorii de aici, am obținut șansa unei noi operații chirurgicale în Turcia.

Pentru a ajunge acolo avem nevoie de bani, iar dacă oamenii de pot ajuta cu cât de puțin, îi rog din suflet să o facă!

Fiecare zi pe care o pierdem contează enorm. Avem nevoie de suma de 7.500 de dolari. Fiul meu, Baba Dorin Teodor (Tudor) merită o șansă la viață.

E strigătul de durere al unei mame care luptă cu toate puterile pentru copilul ei, pentru a ajunge cu el în Turcia înainte de a fi prea târziu.

O mamă luptă cu toată ființa pentru puiul ei. Asta fac și eu, dar fără ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet mare, mă simt neputincioasă.
Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu, trebuie să ajungem în Turcia cât mai curând!

Vă rog din suflet, cu lacrimi în ochi, ajutați-mă! Vă mulțumesc din sulfet și bunul Dumenezeu să vă răsplătească!”

Titular cont: Truță Maria, deschis la Banca Transilvania.

CONT EURO RO16BTRL00104201K26379XX

Cont LEI RO41BTRL00101201K26379XX

Număr de telefon: 0749 820 476

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419