Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: O nouă noapte de vineri, o nouă petrecere de karaoke cu dans şi distracţie la Mira Caffe Lounge din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Karaoke Mira Caffe15Albaiulienii şi-au dat întâlnire şi în această noapte la o altă petrecere de karaoke, însoţită şi de această dată de dans, distracţie şi voie bună, la Mira Caffe Lounge din Alba Iulia. Petrecăreţi au devenit artişti pentru câteva minute interpretând piesele interpreţilor preferaţi, în aplauzele şi susţinerea a zeci de persoane.

Amatorii de distracţie au ajuns la Mira încă de la ora 22.00, iar petrecerea s-a întins şi de această dată până dimineaţa. Melodii vechi, hituri sau chiar melodii populare au creat atmosfera unei seri perfecte. „Îndrumătorul” celor mai timizi a fost Bogdan Lazăr, un tânăr albaiulian cunoscut pentru felul entuziast şi plin de energie cu care se prezintă la fiecare eveniment.

Şi pentru că sâmbătă este o nouă zi a distracţiei, iar după o petrecere ţigănească prinde bine una turcească, Mira Caffe te aşteaptă cu cea mai tare muzică şi cele mai bune oferte venite chiar din Turcia. Informaţii şi rezervări puteţi primi la numărul de telefon 0742 385 541.

Şi pentru că unde este distracţia mai mare sunt prezenţi şi reporterii ziarului Unirea vă prezentăm o galerie foto de la eveniment.

[nggallery id=1069]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea