Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: O nouă acțiune de ecologizare pe Valea Aiudului. Primăria face apel la cetățeni să protejeze mediul înconjurător: ”Valea Aiudului nu e un coș de gunoi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În fiecare primăvară, Primăria municipiului Aiud demarează ”Curățenia de primăvară”. Cu această ocazie, au loc campanii intensive de ecologizare a Văii Aiudului și a spațiilor verzi din municipiu, atât a celor din parcuri, grădini de cartier, zone de relaxare dintre blocuri, locuri de joacă, cât și a celor amplasate în aliniamentele stradale.

Valea Aiudului nu e un coș de gunoi!

Așa cum v-am obișnuit, „curățenia de primăvară” a însemnat și ecologizarea Văii Aiudului. Cursul văii a fost curățat până în zona stadionului, iar săptămâna viitoare urmează partea până la strada Hotar inclusiv.

Am efectuat lucrări de ecologizare și vom continua să o facem, dar pentru a păstra orașul curat este nevoie de un efort comun. Este nevoie ca toți cetățenii Aiudului să conștientizăm impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător.

Vom monitoriza respectarea legii și vom aplica sancțiuni ori de câte ori putem identifica contravenientul. În acest sens și dumneavoastră ne puteți ajuta semnalându-ne atunci când identificați anumite ilegalități”, au scris reprezentanții primăriei pe pagina de Facebook.

[nggallery id=7019]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea