Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 0-3 (0-1) | Selagea, Lăsconi și S. Culda au parafat o victorie mare a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

becicherecu-mic-unirea-alba-iulia-16În etapa a doua a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 0-3 (0-1).

„Alb-negrii” au obținut prima victorie în Liga a 3-a, în Banat, grație reușitelor semnate de căpitanul C. Selagea (10, din penalty), tot el fiind jucătorul faultat, Lăsconi (65) – lansat excelent de Mardare și șut în colțul scurt, Culda (79), ultimul fiind eliminat în minutul 81.

*Radu Andone: „Această prestație ne dă speranțe pentru viitor”

Antrenorul aiudean Radu Andone a obținut o nouă victorie în Liga a 3-a, după aproape doi ani, precedentul succes datând din perioada când pregătea Industria Galda de Jos, tocmai adversarul din runda următoare, la Zlatna. „Un joc foarte bun făcut de echipa noastră. Sunt foarte mulțumit de cum arătat astăzi, prestația dându-ne speranțe pentru viitor. Sunt supărat că am ieșit șifonați din acest joc, primind două cartonașe roșii. Acum savurez momentul, sunt foarte bucuros și mândru de evoluția Unirii. N-am nimic de împărțit cu Industria Galda, cu nimeni de acolo, este un derby județean în care vrem să reprezentăm Alba„, a precizat Radu Andone.

*Dăscălescu: „Mă bucură această prima victorie, contează mult pentru o echipă tânără”

Un meci foarte bun al echipei noastre. Din păcate, după 1-0, ne-am întrecut în ratări. Lipsa de experiență sper să nu se vadă și în următoarele etape.  După eliminarea lui Matei, echipa a strâns rândurile, s-a mobilizat și roadele s-au văzut în rezultatul final. Rezultatul putea fi mult mai mare, ținând cont de realitatea din teren. Trebuie să gestionăm cum se cuvine acest rezultat pozitiv, pentru că ne așteaptă un meci foarte dificil cu Industria Galda„, a spus președintele Mihai Dăscălescu.

Este un succes mare al tinerei echipe din Cetatea Marii Uniri, care a avut doi eliminați: Ad. Matei (53) și S. Culda (81), formația lui Radu Andone terminând jocul cu doi jucători mai puțin

*Uniriștii, în inferioritate din minutul 53

Vizitatorii au marcat al doilea gol în inferioritate numerică, întrucât apărătorul Adrian Matei a fost eliminat pentru cumul de avertismente în minutul 53.

AFC Unirea: Căt. Suciu – Rodean, Mardare, M. Oprea, Ad. Matei, Goguța (88, Onacă), A. Crăciunesc (80, Schiau), Selagea, B. Ștef (63, Dup), Culda,  Lăsconi (90, N. Rus); An. Petric, Scrob, Sulea.

sursa foto: Iosif Canea, www.sporttim.ro

[nggallery id=2626]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea