Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos s-a calificat în semifinalele Cupei României pe judeţ, după 2-1 la Viitorul Sântimbru

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La baza sportivă din Galtiu, Viitorul Sântimbru a întâlnit în sferturile Cupei României – faza pe judeţ pe Mureşul Vinţu de Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Cupa Romaniei49Jos, într-o întâlnire care a ţinut capul de afiş al sferturilor de finală din această competiâie. La capătul unui joc frumos, Mureşul Vinţu de Jos a reuşit să se impună cu scorul de 2-1 (1-0), făcând pasul în semifinale. P. Muntean a deschis scorul în min. 36 cu o execuţie pretenţioasă, aproape de la mijlocul terenului după o greşală a lui Barna, iar Cl. Oara a majorat diferenţa oaspeţilor pe tabela în min. 58. Golul de onoare al trupei din Sântimbru a fost marcat de I. Creţiu în min. 90+3.

În cel mai tare meci din aceste sferturi, ţinând cont de poziţiile celor două echipe din clasament, Viitorul Sântimbru nu a reuşit să ţină piept echipei de pe locul al doilea din Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos. Deşi partida a fost una destul de echilibrată, ocaziile existând la ambele porţi, elevii lui Mihai Manea au găsit culoarul spre gol şi au reuşit astfel să se califice în penultimul act al Cupei României. Paul Muntean a fost protagonistul greşelii lui Ov. Barna, care a degajat greşit un balon, aiudeanul punctând de la mare distanţă cu un lob de efect. Fostul unirist, Cl. Oara a punctat cel de-al doilea gol al echipei lui Manea în minutul 58, iar la ultima fază a meciului, în minutul 93, I. Creţiu a marcat singurul gol al echipei antrenate de Ovidiu Ceclan.

Viitorul Sântimbru (antrenor Ovidiu Ceclan): Ov. Barna – C. Hălălae, E. Hălălae, O. Crişan, Mocoiu, Pereat, Bartha, Dreghiciu, Drăghiciu, A. Breaz, A. Gherman.

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): A. Roman – C. Stoica, Borşoi, Ov. Oniga, Sîrbu, I. Cristea, M. Cristea, Răcătăian, A. Păcurar, P. Muntean, Cl. Oara.

Alte rezultate:

*Inter Ciugud – Olimpia Aiud 1-0 (0-0). A marcat: Frătean (75).

*Euro Şpring – Şurianu Sebeş 4-2 (3-0). Au marcat: Coşovan (2, 60), Tănase (13, 31 – penalty)/ Marcu (54), M. Lupşan (71).

*Dalia Sport Daia Română – Performanţa Ighiu 0-0 (1-4 după executarea loviturilor de departajare)

[nggallery id=283]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea