Rămâi conectat

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos a stricat… Pianu *Victorie cu 3-0 pentru trupa lui Manea

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos a câştigat partida disputată pe teren propriu în compania echipei ASC Pianu 2013, la scor de neprezentare, Muresul Vintu de Jos-ASC Pianu93-0 prin golurile marcate de Cl. Oara (42), M. Cristea (80, penalty) şi Albu (89). Deşi desprinderea a venit abia în ultimele 10 minute ale jocului, echipa condusă de Mihai Manea a condus ostilităţile şi a fost responsabilă de spectacol. Odată cu acest rezultat, Mureşul Vinţu de Jos a contabilizat a cincea victorie consecutivă, însă vinţenii se pot afla în dificultate, având în vedere că antrenorul Mihai Manea a fost trimis în tribună la partida cu Pianu, după mai multe proteste la adresa arbitrilor.

Mihai Manea a protestat în repetate rânduri la diverse faze din meci, iar „cireaşa de pe tort” a fost pusă înainte de marcarea primului gol, când tehnicianul vinţenilor a solicitat un 11 metri. Centralul A. Damian l-a trimis pe acesta în afara suprafeţei de joc, iar la golul marcat de Cl. Oară (al doilea consecutiv, cu capul) jucătorii s-au îndreptat către tehnicianul lor şi i-au dedicat reuşita. Oaspeţii au ameninţat timid poarta lui Roman în mitanul secund, însă în minutul 80 vinţenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o M. Cristea. Albu a închis tabela în min. 89, iar Mureşul Vinţu de Jos a realizat al 5-lea succes consecutiv şi rămâne la egalitate de puncte cu liderul Performanţa Ighiu, care are un golaveraj mai bun. De partea cealaltă, ASC Pianu a pierdut a doua partidă consecutivă cu formaţiile aflate pe primele două locuri în clasamentul Ligii a IV-a.

Au evoluat următoarele formaţii:

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): Roman – D. Ianc, Sârbu, Borşoi, Andreica, A. Păcurar, Javla, M. Cristea, Răcătăian, Cl. Oara, P. Muntean.

ASC Pianu (antrenor Marius Tudor): Cocârcă –  A. Mărginean, A. Popescu, R. Alexandru, Cotruş, N. Neag, P. Cristian, I. Bărculeţ, C. Furdui, Diaconu, B. Bărculeţ.

[nggallery id=373]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea