FOTO: mocirlă „ca la Rovine” pe stadionul din Recea!!! Tot în Liga a 3-a, dar nu la Ighiu, se joacă Fotbal Comuna Recea – Performanța Ighiu!

Astăzi, 3 aprilie, anul 2018, de la ora 17.00, la Recea, se dispută partida Fotbal Comuna Recea și Perfromanța Igiu, contând pentru Seria a 5-a a Ligii a 3-a, însă condițiile în care se prezintă suprafața de joc sunt jalnice, de-a dreptul incredibile. La meciul care opune două formații de pe podiumul seriei, gazonul s-a transformat într-o masă de noroi, de genul „ca la Rovine”, iar în această situație șocantă nu mai putem vorbi despre tactică sau tehnică, ci doar despre o luptă surdă  în mocirlă!

Cum vrobim despre o confruntare cu implicare în lupta la vârf, este inerentă comparația cu cele petrecute săptămâna trecută înaintea derby-ului dintre Performanța Ighiu și „U” Cluj. Pe lângă argumentul deplasării a 2000 de suporteri, „șepcile roșii” au susținut că la Ighiu condițiile de jos sunt precare pentru un asemenea meci, atât la nivelul gazonului cât și al vestiarelor. Și atunci, astăzi, cum s-ar putea juca fotbal, în asemenea condiții, la Recea?! „Dreptate, dar nu pentru căței” este o zicală sugestivă pentru cele două situații, iscându-se o întrebare pertinentă… Ce s-ar fi întâmplat dacă astăzi, la Recea ar fi avut meci Universitatea Cluj, în asemenea condiții?

Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte, iar în atari condiții, comentariile sunt de prisos.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Performanta 3 aprilie 2018 at 14:05

Ce ziceți băi vedetelor de la U, vă ține sau vă udați la șosete și nu aveți jacuzzi după meci? Cam câte telefoane dădeau aia din birourile voastre dacă vedeați terenul ăsta, campionilor la tertipuri?

Tu 3 aprilie 2018 at 16:00

Normal ar fi sa se joace numai pe terenuri bune. Asta a vrut U Cluj. Faptul că voi acceptați și nu ați făcut demersurile ca meciul cu Recea sa nu se joace pe un astfel de teren nu este decât culpa voastră. Poate și oficialii meciului sa decidă acest lucru. Oricum U Cluj va învingea pe orice teren. Dar dacă te respecți nu accepți sa joci în cocină.

Unu din Alba 3 aprilie 2018 at 23:48

Sti ce ba asta cu U Cluj : Daca eram presedinte de federatie va spuneam asa : Ori jucati unde trebuie (Ighiu) ori pierdeti cu 3-0 la masa verde. Da ce ma cine va credeti voi ce mari vedete va credeti?! Aveti noroc ca aveti pile sau relatii dar defapt nu sunteti mai superiori!! Aici se vede clar ca unii din sefii vostri au relatii pe sus altfel nu se explica . Si daca veti promova cu tot cu relatiile voastre s-ar putea sa retrogradati inapoi ca sunteti slabi rau! Doar CFR Cluj ce mai duce trena acolo prin liga 1 ca voi nu aveti treaba cu fotbalul!!

mim 3 aprilie 2018 at 23:52

Contraperformanta, simt ca esti Armando sub acoperire. Daca era terenul bun … vi-l dadea de cap Recea. Este singura echipa din serie care joaca un fotbal frumos. Voi, pisolcosilor, v-ati plans si va plangeti in continuare dar fara rezultat, fotbal 0 mai multa bubuiala. Nici presa din Alba nu va suporta petardelor. Nu va mai faceti reclama cu brandul „U”. Hai, la cati mai multi ani in judeteana va doresc. (Ps: ultimul post).

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...