Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Minunea continuă! Comuna Livezile, calificată în semifinalele Cupei Satelor, turneul final, după două victorii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Frumoasa poveste scrisă de echipa de fotbal a comunei Livezile continuă: echipa de pe Valea Aiudului s-a calificat, după două meciuri, în semifinalele turneului final al Cupei Satelor, competiție fotbalistică Under 13, organizată de FRF la Baia de Fier (Gorj)!

Rezultatele reprezentantei din Alba au fost două victorii, cu același scor, 3-0, iar remarcabil este faptul că echipa din Livezile încă nu a primit gol, în 13 partide disputate până în prezent! „Micii cireșari” sunt efectiv pata de culoare a competiției fotbalistice, fiind susținuți la turneul final de suporteri de toate vârstele!

Meciul de mâine, cu Bucșani, va decide formația clasată pe prima poziție în grupă, ambele formații având câte 6 puncte, iar Livezile poate termina pe locul întâi și la egal, având golaveraj mai bun.

După toate probabilitățile semifinala va fi mâine după-amiază cu Maieru (Bistrița-Năsăud) – dacă încheie pe locul întâi, sau cu Dumbrăvița (campioana de anul trecut) – dacă termină pe locul secund.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este o minune dumnezeiască ce reușesc acești băieți. Un vis frumos, care continuă. Trebuie să-i mulțumim pe această cale lui Cristi Biro, cel care s-a ocupat de acești tineri fotbaliști. În același timp, se cuvin aprecieri pentru Pensiunea „Casa Maria” din Baia de Fier, amplasată într-o zonă pitorească, unde beneficiem de cele mai bune condiții„, a comentat primarul Horațiu Han.

În ordine în primele două meciuri din grupă, elevii antrenorului Radu Andone au învins pe Băneasa (Giurgiu), scor 3-0 (1-0), reușite semnate de Eduard Andone (fiul antrenorului), Vlad Codrea și Darian Gărduș; respectiv pe Mârșani (Dolj), tot 3-0 (2-0), marcatori Gărduș, Aian Matei și Vlad Codrea.

A treia partidă din grupă, cu Bucșani (Dâmbovița) este sâmbătă, la ora 10.45, iar semifinalele sunt prevăzute mâine după-amiază.

Lotul: *Livezile: Horațiu Niciu (portar), Eduard Andone (fiul antrenorului), Vlad Codrea, Darius Drăgan, Darian Gărduș, Tudor Gruia, Raul Irimie, Sebastian Irimie, Patrick Macavei, Aian Matei; Răzvan Popa, Ștefan Sîrbu, Roberto Șagău, Andrei Țârău, Răzvan Țârău, Răzvan Vasânc. Antrenori Radu Andone și Cristian Onișor;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea