Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Unirea Alba Iulia 2-0 (1-0), în derby „de Alba” | Vezi declarațiile antrenorilor Călin Moldovan și Adrian Bicheși

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir s-a impus în derby „de Alba” sub Drăgana, scor 2-0 (1-0), cu Unirea Alba Iulia, după o dispută mai echilibată decât o arată scorul, amfitrionii, mai speculativi, impunându-se grației dublei semnate de atacantul Adrian Cîrstean (45+1 și 88, din penalty).

„Roș-albaștrii” nu au strălucit, dar și-au atins scopul, realizând a 4-a victorie la rând, în vreme ce vizitatorii au reușit o evoluție peste media precedentelor din această primăvară.

Un joc la finele căruia uniriștii s-au arătat nemulțumiți de arbitraj, invocând ușurința cu care centralul Mircea Salomir a acordat lovitura de pedeapsă din minutul 88, la un duel Potopea – Șuteu, solicitând un penalty în minutul 36, într-o acțiune cu Davidaș și Bold.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Așa cum mă așteptam, a fost un meci cu multe orgolii. Eram conștienți că suntem echipa mai valoroasă, am demonstrat asta în teren, împotriva unui adversar ce a făcut un meci foarte bun ca și atitudine. Noi nu avem nevoie de ajutorul nimănui etapa viitoare (n.a. – când Unirea Alba Iulia va întâlni CSM Școlar Reșița), important este să ne facem noi treaba, să învingem pe Deva. Nu comentez arbitrajul, așa cum am făcut-o și în runda inaugurală, la Crișul Chișineu Criș, cu același central„, a spus Călin Moldovan.

După desfășurarea jocului, acest 0-2 este usturător. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au abordat acest derby, ca determinare și atitudine. Ne-am depășit cu mult prestațiile anterioare, iar cu Reșița, dacă repetăm evoluția de la Cugir, avem șanse într-un rezultat pozitiv. Ne-am dorit foarte mult un egal, am reușit un joc consistent ca și realizări, am avut trei ocazii. Salomir nu mă surprinde, știam că va influența evoluția jocului. Le urez adversarilor mult succes în cursa pentru promovare„, a precizat Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2024/2025 și Sărbătoarea fotbalului județean, se vor desfășura vineri, 14 iunie, pe Stadionul „Arena Cugir”, conform hotărârii Biroului Executiv al AJF Alba din 23 mai. Finala va debuta la ora 18.00, iar festivitatea de premiere la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea