Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir s-a reunit astăzi, fără nicio noutate | 21 de jucători prezenți la primul antrenament, inclusiv Selagea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipierii divizionarei terțe Metalurgistul Cugir au avut parte de reunirea lotului, prima ședință de pregătire a anului fiind precedată de vizita medicală, antrenament la care a fost prezent și Ciprian Selegea, jucători curtat de primele clasate din Liga 4, Viitorul Sântimbru și Industria Galda.

21 de jucători au fost prezenți la antrenament, singura noutate fiind aceea a portarului Ianis Herlea (n. 2008), în condițiile în care doi tineri, N. Lazăr și D. Jurca au absentat, primul dintre ei fiind de negăsit, iar al doilea a anunțat că renunță la fotbal. Staff-ul tehnic este compus din Lucian Itu – antrenor principal, Marius Neagu – antrenor secund, Cătălin Suciu – cu pregătirea portarilor, cărora li se adaugă, temporar, George Neagu, preparatorul fizic fost la prim-divizionara FC Argeș.

Deocamdată nicio achiziție bifată de formația de sub Drăgana, care mai așteaptă ca în 27 ianuarie să primeasă un răspuns favorabil în privința lui Ionuț Cîrloanță, divizionara secundă CSC Șelimbăr arătându-și disponibilitatea să redirecționeze tineri spre echipa din Alba, dar și ceva jucători under din Bihor.

Este foarte importantă această perioadă de pregătire. Așteptăm un verdict în privința lui Cîrloanță și încercăm să mai aducem unul-doi jucători, pentru a dispune de un efectiv competitiv, dar nu ne grăbim în privința transferurilor, căutăm”, a precizat Lucian Itu.

Metalurgistul Cugir are la activ două participări consecutive în ultimii ani la barajele de accedere în eșalonul superior și iernează pe locul secund al Seriei 9, fiind cea mai bine plasată dintre conjudețene, cu șanse majore de calificare în play-off (mai are nevoie de două puncte în ultimele 3 etape pentru a rezolva matematic calificarea între primele 4 clasate). Lotul prezent: Csapo, Perjeriu, Herlea – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Vitinha, Tăban, Haj, Șuteu – Șaucă, Udrea, Boldea, Tîrla, Selagea, M. Neagu – P. Păcurar, M. Domșa, Cocan, Bura, L. Itu.

Au plecat Jisa (ajuns la Jiul Petroșani, via „U” Cluj, de care aparține) și Căt. Pop (s-a renunțat la ei după încheierea sezonului de toamnă), respectiv I. Grozav (după 4 ani, s-a întors la CSM Unirea Alba Iulia). În perioada 6-17 februarie este prevăzut un cantonament centralizat la domiciliu, prefațat de primul amical (sâmbătă, 28 ianuarie, acasă cu Viitorul Vama Seacă, la ora 12.00), stagiu încheiat vineri, 17 februarie, cu un nou amical, adversar fiind Industria Galda (liderul din Liga 4). În program mai sunt teste cu CSC Șelimbăr (4 februarie), CFR Cluj II (11 februarie), și o dublă cu Retezatul Hațeg (locul 7 în Seria 7), în 25 februarie și 4 martie.

Foto: Metalurgistul Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea, finala Cupei României, faza județeană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, pe „Arena Cugir” se dispută finala Cupei României, faza județeană, între Viitorul Sântimbru și Inter Unirea, un ultim act inedit, greu de anticipat la startul competiției „KO”. În tribune sunt în jur de 800 de spectatori, cu două galerii gălăgioase, înarmate cu vuvuzele. Înaintea jocului se va ține […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea