Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – CSU 2 Craiova 3-1 (1-1) | Elevii lui Călin Moldovan iernează pe locul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - CSU Craiova 28În ultima etapă a turului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir a învins CSU Craiova 2, pe propriul teren, cu scorul de 3-1 (1-1), elevii lui Călin Moldovan terminând pe locul secund, la 3 lungimi de liderul ASU Poli Timișoara.

Călin Moldovan a încheiat cu dreptul turul campionatului, după o serie de 7 victorii din 8 meciuri jucate. Invincibil pe „CSO”, antrenorul cugirenilor a recuperat spectaculos din ecartul față de prima poziție, existent după jocul de la Lugoj.

*Moldovan: „Cu cât e mai greu, cu atât mai frumos”

„Meci pe care noi ni l-am făcut greu. Am întâlnit o echipă tânără și arțăgoasă, care dacă are pentru ce să lupte, luptă. Am început de la 0-1, după o greșeală imensă. Am întors rezultatul în condițiile unui avantaj tendențios. Băieții prin ceea ce au arătat în teren au dovedit tărie de caracter. Meciul a fost câștigat cu inima. Prin evoluția din acest joc, am demostrat că merităm locul din clasament și că avem capacitatea să ne batem pentru locurile fruntașe. Mulțumim tuturor celor implicați în viața echipei, jucători, conducere, staff”, a declarat Călin Moldovan.

Oltenii au aliniat o formulă extrem de tânără, cu un singur jucător de 24 de ani (I. Florea), restul fiind juniori.

Cugirenii, cu căpitanul L. Itu la timonă, secondat de Bold – ce a arat flancul drept au tremurat serios până la egalare, dar în cele din urmă s-au impus de justețe.

Oltenii au deschis scorul prin Jurj (13, la o eroare a lui Goșa), egalarea fiind restabilită de Itu (26, cap din careu mic, la lansarea lui Bold). Același jucător a punctat din nou, în minutul 72 (la un avantaj lăsat excelent de central, șut pe sub portar), pentru ca ultimul gol al meciului să fie înscris de Chelaru (min. 86) – din pasa lui M. Neagu (la un contraatac clasic).

Meci cu două cartonașe roșii: Afrapt (65) – Metalurgistul (la o fază în care Cugirul merita un penalty), respectiv Hreniuc (CSU Craiova) – min. 73.

Metalurgistul: Tiut – Bold, Goșa (46, I. Radu), Șt. Radu, Huțanu – Afrapt, Chelaru, Necșulescu, Șuteu (75, Neagu) – Cîrstean (46, Piko), Itu (78, Tăban); rezerve Dragotă – Ghergar, L. Moldovan. Antrenor Călin Moldovan.

CSU Craiova 2: L. Popescu – Ciocoteală, Ghincea, Florea (73, Căpățână), R. Petre, Armășelu (60, Lăzărescu), Luică (87, Staicu), Burlacu, Jurj (87, Covratanovic), Hreniuc, Drăghici; rezerve I. Tomșa. Antrenor Daniel Mogoșanu.

Foto: Sorin GIURCĂ

[nggallery id=1376]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea