Rămâi conectat

Sport

FOTO, Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei 3-1 (0-0) | Gruparea de sub Drăgana, maximum de puncte în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a repurtat a 4-a victorie din tot atâtea meciuri în retur, câştigând astăzi, sub Drăgana, cu CS Oşorhei, scor 3-1 (0-0)

Gruparea de sub Drăgana are maximum de puncte în 2017 şi a depăşit al 9-lea val invincibil (5 victorii consecutive), strângând 25 de puncte din 27 posibile.

Este cea mai prolifică perioadă a antrenorului Călin Moldovan la cârma echipei cugirene, cel care în turul trecut a strâns 8 victorii din 9 întâlniri pe banca tehnică a „roș-albaștrilor”.

Oaspeții au deschis scorul prin Bercea (47), rezultatul fiind întors de dubla lui Stoianof (49, din centrarea lui Șaucă și 67, după un corner executat de Șuteu) și Șaucă (86 șut din 14 metri).

Întâia oară conduși în această primăvară, metalurgiștii au remontat spectaculos, egalând imediat prin experimentatul Stoianof. Același atacant și-a trecut în cont dubla, pentru ca în final, Șaucă să rotunjească avantajul, prin a doua sa reușită în tot atâtea etape. Metalurgistul a demonstrat într-un nou meci că este o echipă spectaculoasă, ce marchează pe bandă rulantă, continuând să fie cea mai prolifică formație a seriei.

A fost pentru prima dată în acest retur, când antrenorul cugirean folosește aceeași formulă de echipă două etape la rând

Iarăşi, ca şi runda precedentă, echipa condusă de Călin Moldovan este pe prima poziţie în Seria a 5-a, până mâine, când evoluează primele două clasate, AFC Hermannstadt şi Comuna Recea.

Echipe: *Metalurgistul: Ciubotariu – Bold, Cl. Maftei, Itu, Cioban – Șaucă, L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu (85, Tătar) – Tăban (90, Udrea), Stoianof (88, Iovănescu); rezerve Vlase, Codrea, Ad. Radu, Marinoiu. Antrenor Călin Moldovan.

CS Oșorhei: Hava – Chiș, Gal,Buz, Mintaș, Sumălan Ferik, Val. Petricău, Lorincz, Bercea, R. Gergely; rezerve Savescu, Has, R. Pop, G. Cornea, Moskola, Tenche. Antrenor Gheorghe Szilagyi.

Foto, text: Alexandru CODREA

[nggallery id=3641]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea