Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Cozia Călimănești 5-0 (2-0) | Gruparea de sub Drăgana, a treia victorie amicală, la încheierea stagiului centralizat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o partidă de verificare disputată pe “Arena CSO”, Metalurgistul Cugir a învins într-un mod categoric pe Cozia Călimănești, scor 5-0 (2-0).

Adversarul venit din Liga a IV-a Vâlcea a ratat însă un penalty în debutul jocului (șut pe lângă poarta lui Crivăț), iar faza următoare Făgărășanu (5) a deschis scorul cu un șut de la 18 metri. Până la pauză, avantajul “roș-albaștrilor” a fost majorat din punctul cu var de M. Neagu (37, faultat în careu Șaucă). La reluare, amfitironii au mai punctat în trei rânduri prin Necșulescu (49), Dicu (78, finalizare la centrarea lui Bold) și nou-venitul Cîrstean (83).

Metalurgistul: Crivăț – Vărărean, Ov. Morariu, Dohotariu, Șuteu – Șaucă, Dican, M. Neagu, Cercel – P. Păcurar – Făgărășanu; au mai intrat, la reluare, N. Bănică, Șt. Radu, Vitinha, I. Pașcu, Dicu, Necșulescu, Cîrstean, Bold (revenit după un an la Cugir), Vîjdea (absent Itu – din motive medicale, nerefăcut).

Toți jucătorii achiziționați în intersezon de gruparea de sub Drăgana au evoluat în această partidă, Ov. Morariu și P. Păcurar în unsprezecele de start, iar Vitinha, Pașcu (va rămâne în efectiv), Cîrstean și Bold – utilizați după pauză.

Divizionara terță a încheiat astfel stagiul centralizat la domiciliu și a bifat al treilea succes în jocurile amicale din acest an, precedentele fiind 3-1 cu Sportul Petrești și 1-0 în deplasare cu CS Hunedoara. Programul testelor invernale cuprinde săptămâna viitoare confruntările cu Hermannstadt II (miercuri, 13 februarie, pe propriul teren) și apoi sâmbătă, 16 februarie, o modificare de program, un amical de lux, cu divizionara secundă “U” Cluj, pe terenul “șepcilor roșii” pregătite de Bogdan Lobonț.

[nggallery id=6741]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea