FOTO: Metalurgistul Cugir – Cozia Călimănești 5-0 (2-0) | Gruparea de sub Drăgana, a treia victorie amicală, la încheierea stagiului centralizat

Într-o partidă de verificare disputată pe “Arena CSO”, Metalurgistul Cugir a învins într-un mod categoric pe Cozia Călimănești, scor 5-0 (2-0).

Adversarul venit din Liga a IV-a Vâlcea a ratat însă un penalty în debutul jocului (șut pe lângă poarta lui Crivăț), iar faza următoare Făgărășanu (5) a deschis scorul cu un șut de la 18 metri. Până la pauză, avantajul “roș-albaștrilor” a fost majorat din punctul cu var de M. Neagu (37, faultat în careu Șaucă). La reluare, amfitironii au mai punctat în trei rânduri prin Necșulescu (49), Dicu (78, finalizare la centrarea lui Bold) și nou-venitul Cîrstean (83).

ELIT

Metalurgistul: Crivăț – Vărărean, Ov. Morariu, Dohotariu, Șuteu – Șaucă, Dican, M. Neagu, Cercel – P. Păcurar – Făgărășanu; au mai intrat, la reluare, N. Bănică, Șt. Radu, Vitinha, I. Pașcu, Dicu, Necșulescu, Cîrstean, Bold (revenit după un an la Cugir), Vîjdea (absent Itu – din motive medicale, nerefăcut).

Toți jucătorii achiziționați în intersezon de gruparea de sub Drăgana au evoluat în această partidă, Ov. Morariu și P. Păcurar în unsprezecele de start, iar Vitinha, Pașcu (va rămâne în efectiv), Cîrstean și Bold – utilizați după pauză.

Divizionara terță a încheiat astfel stagiul centralizat la domiciliu și a bifat al treilea succes în jocurile amicale din acest an, precedentele fiind 3-1 cu Sportul Petrești și 1-0 în deplasare cu CS Hunedoara. Programul testelor invernale cuprinde săptămâna viitoare confruntările cu Hermannstadt II (miercuri, 13 februarie, pe propriul teren) și apoi sâmbătă, 16 februarie, o modificare de program, un amical de lux, cu divizionara secundă “U” Cluj, pe terenul “șepcilor roșii” pregătite de Bogdan Lobonț.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...