Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – ASA Tg. Mureş (echipa a doua) 3-0 (2-0) *Prima victorie amicală pentru Mănăilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Targu Mures amical53Metalurgistul Cugir a realizat prima victorie în partidele de verificare sub comanda lui Dan Mănăilă, 3-0 (2-0), goluri înscrise de Cîrstean (21, penalty), M. Neagu (37), G. Goronea (84), cu echipa secundă a prim-divizionarei ASA Tg. Mureş.

În cursul săptămânii viitoare, probabil sâmbătă, urmează un test important cu ACS Poli Timişoara. „În aceste partide ne interesează mai puțin rezultatul. Folosim jucători în probe, aliniem echipe fără omogenitate, vizăm să acoperim posturile libere„, a spus Mănăilă.

Împotriva unei formaţii tinere, compusă în majoritate de juniori (experimentaţi fiind Viciu şi Huiban), în fapt echipa ASA-ului ce a jucat în Cupa Ligii, amfitrionii n-au avut probleme în a câştiga.

*A rămas Dulap, Mănăilă mai vrea 3-4 jucători

Dacă în prima repriză Mănăilă a apelat la un prim unsprezece consacrat, format din Gurincu – Tăban, Kalai, Şt.Radu, Medeşan – Bold, Necşulescu, M. Neagu, Şuteu – Itu, Cîrstean, al doilea mitan a fost unul al testării fotbaliştilor aflaţi în probe. Au evoluat: Dulap (U Cluj, 19 ani), Ion (Republica Moldova, 19 ani), P. Nemeş (18 ani), A. Ianc, fraţii R. şi Cr. Caba (Ligile inferiore Germania ambii 20 de ani), Negură, Goronea, Stavilă (Dinamo, 19 ani), Dâncan, Cr. Kilin, V. Mihu (Orăştie, 27 ani), Tothăzan.

Dintre jucători testați a rămas doar Victor Dulap (19 ani, fundaș, „U” Cluj), plecând și Boerean (Viitorul Constanța). „Dacă în fiecare săptămână găsim câte un jucător ar fi foarte bine. Încă suntem în căutări și mai dorim 3-4 jucători de valoare„, a mai spus antrenorul Metalurgistului. Problema majoră a divizionarei terțe este identificarea unor fotbaliști sub 21 de ani, valoroși.

*Vlad Ignat accidentat la genunchi, pauză o săptămână!

Goalkeeperul albaiulian Vlad Ignat a suferit o accidentare la genunchiul stâng, la un antrenament şi este obligat să ia o pauză de minim 7 zile. „Sper să nu fie nimic grav şi să nu fie afectat meniscul. Trebuie să efectuez un RMN„, a spus portarul. În cazul în care indisponibilitatea este serioasă, gruparea de sub Drăgana ia în calcul achiziţionarea unui portar, dar şi înregimentarea unui antrenor care să se ocupe cu pregătirea specifică. „Dacă accidentarea este gravă, suntem obligați să căutăm un portar„, a concluzionat Mănăilă.

[nggallery id=2114]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea