Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Medicina Tg. Mureș – Volei Alba-Blaj 1-3 *Echipa din „Mica Romă” s-a impus iar în derby-ul Ardealului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj a câștigat în deplasare, scor 3-1 (25-18, 20-25, 25-12, 25-16) un nou episod al derby-ului Ardealului, contra echipei Medicina Tg. Mureș.

Pretendenta la medalii s-a chinuit destul de mult în acest derby al Ardealului, disputat de „Valentine’s Day” medicinistele punându-i probleme în meciul contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin. Runda următoare, sâmbătă, 21 februarie, Blajul întâlnește acasă pe CSM Lugoj. „Este bine că am câștigat un meci greu și că nu am pierdut puncte. Ne-am consolidat poziția în primele 4 formații și în același timp trebuie să le mulțumim celor de la Medicina pentru că au permis suporterilor din Blaj să vadă pe viu acest joc”, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu. „Nu sunt mulțumit de prestație, dar este bine că echipa a câștigat într-o sală dificilă, pe teren greu. Acum ne gândim la poziția pe care vom aborda play-off-ul”, a concluzionat Darko Zakoc.

Volei Alba Blaj a câștigat a 8-a oară consecutiv din 9 dueluri acest meci al ambițiilor, în tribune fiind peste de 180 de suporteri din „Mica Romă”. Trupa lui Zakoc se poziționează pe locul 4, cu 40 de puncte (13 succese și 4 eșecuri).

*Emoții în primele două seturi

Primul set a fost început dezamăgitor de oaspete, ce s-au trezit conduse cu 8-3 și 11-5. Zakoc simte că jocul nu merge, o introduce pe Utla în locul lui Djerisilo și Blajul se trezește. Două serii bune la serviciu Ivanof și Utla au înclinat balanța și, până la urmă formația din „Mica Romă” s-a impus cu 25-18.

Prestația departe de pretenții a vizitatoarelor a continuat însă în setul secund, când Medicina și-a corectat erorile și a izbutit să egaleze pe tabelă.

*Demonstrație de forță în celelalte

După acest duș rece, elevele lui Darko Zakoc au luat meciul în serios îar în setul al treilea nu au dat nicio șansă oponentelor, au dominat copios, impunându-se net: 25-12. În ultimul set, Medicina a încercat, însă Blajul și-a găsit cadența firească, a pus presiune și a cucerit toate punctele.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; au mai intrat Martina Utla, Adina Stanciu, Jacqueline Souza; n-au jucat Ramona Rus, Natasha Matseichyk (lipseşte Adriana Dudnic – probleme medicale).

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=23]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea