Rămâi conectat

Sport

FOTO: Medalii pentru atleţii albaiulieni la naţionalele de juniori 2 | Cătălin Bădicel, medalie de aur la săritura în înălţime! Lorena Igna Paşca – argint, George Fleşer – bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

În cadrul Campionatului Naţional de atletism pentru juniori 2 de la Piteşti, sportivii din Cetatea Marii Uniri au reuşit performanţe deosebite, o continuitate fericită a rezultatelor, după cele şase medalii cucerite la naţionalele de marş.

Marea surpriză a naţionalelor dedicate atleţilor din anii 2000 şi 2001 a fost furnizată de Cătălin Bădicel, cel care a devenit campion naţional în cadrul probei de săritură în înălţime, cu rezultatul 1,93 metri. Legitimat la LPS Alba Iulia, acesta este elev al Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia şi pregătit de antrenorul Sorin Secăreanu. Este un rezultat remarcabil, o premieră pentru atletismul albaiulian, într-o probă deloc specifică, medalia de aur însemând şi primul titlu naţional din istoria liceului. „Am înregistrat o premieră, o medalie de aur deloc scontată. Cătălin este legitimat de o lună la LPS Alba Iulia şi este la al doilea concurs important din carieră, după locul patru reuşit la campionatele naţionale şcolare”, a declarat antrenorul Gabriel Avram (LPS Alba Iulia).

Acestei medalii, se mai adaugă argintul adjudecat de Lorena Paşca Igna, în proba de 5000 metri marş, cu timpul 26.18. Legitimată la CS Unirea Alba Iulia, Lorena este fiica fostei mărşăluitoare Laura Baciu şi se antrenează atât cu mama sa, cât şi cu Mariana Bucerzan. De asemenea, pe ultima treaptă a podiumului a urcat George Fleşer, în proba de 1500 de metri (timpul 4.13.73), acesta clasându-se şi pe locul şapte în proba de 800 de metri. „Sunt mulţumită, pentru că am câştigat iarăşi o medalie naţională, după cea de aur, din sală, în proba de 800 de metri”, a precizat antrenoarea Mihaela Vlas. Mai menţionăm că Georgiana Jid a terminat pe poziţia a şaptea în proba de 1500 de metri. Georgiana Jid şi George Fleşer au dublă legitimare, LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea