Rămâi conectat

Sport

FOTO| Medalie de argint pentru CS Unirea Alba Iulia la Centura Transilvaniei la Box

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medalie de argint pentru CS Unirea Alba Iulia la Centura Transilvaniei la Box

Aaron Rusu, pugilist legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Centura Transilvaniei, competiție desfășurată la Cluj-Napoca în 23 și 24 august.

Sportivul nostru a concurat la categoria de greutate 75 de kilograme – juniori și este pregătit de către antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

Aceasta este a doua medalie obținută de către boxer în acest an. Aaron Rusu s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului și la competiția ”Centura Păltiniș” desfășurată în această vară.

Acesta are 15 ani și este elev al Liceului ”Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud. ”Este un băiat muncitor și consecvent. Face naveta la Alba Iulia de două ori pe săptămână pentru antrenamente. Îi place boxul! Am încredere în el”, a transmis antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivului, antrenorului și mult succes la viitoarele competiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volero Le Cannet – Volei Alba Blaj 0-3, în Liga Campionilor! Victorie de senzație și revanșă a campioanei României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, a obținut o victorie de senzație în Franța, în disputa cu Volero Le Cannet, scor 3-0 (25-23, 26-24, 25-15), contând pentru etapa a 4-a a Grupei E din Liga Campionilor. Cadoul de la Moș Nicolae a însemnat o victorie în Champions League pentru Volei Alba Blaj. După cea mai bună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare