FOTO: Maja Aleksić (Vizura Belgrad), una dintre speranțele Serbiei, la Volei Alba Blaj!

Volei Alba Blaj își creionează lotul cu care în ediția viitoare va încerca să recucerească eventul national, ultima achiziție fiind talentata Maja Aleksić, sârboaica ce a evoluat în sezonul precedent la Vizura Belgrad. Este a 10-a achiziție anunțată în această vară de echipa din “Mica Romă” și a treia voleibalistă din Serbia ce va evolua sub comanda lui Darko Zakoc, celelalte fiind extrema Ana Lazarević și libero-ul Suzana Ćebić, ambele internaționale.

Una dintre cele mai promițătoare tinere voleibaliste din Serbia vine la vicecampioana Europei! Născută la data de 6 iunie 1997, Maja Aleksić (1,88 m) va evolua în stagiunea 2018/2019 pentru CSM Volei Alba Blaj pe postul de centru. Maja Aleksić a debutat deja la puternica națională a Serbiei, vicecampioană olimpică și campioană europeană en-titre. La nivel de club, Maja Aleksić a jucat la Vizura Belgrad, campioana ultimilor ani în Serbia, cu care a participat în Liga Campionilor și se află la prima experiență în străinătate.

Pentru sezonul 2018/2019, CSM Volei Alba Blaj a confirmat, până acum, transferurile următoarelor jucătoare: Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal), Lucie Smutná (coordonator), Sara Hutinski Torres (centru), Ioana Baciu (universal), Lora Kitipova (coordonator), Ana Lazarević (extremă) și Maja Aleksić (centru).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...