Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, eliminare dramatică, la penalty-uri, cu Gloria Tăuții Măgherăuș, în optimile de finală Under 17!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată, în „Arini” după un meci nebun și lovituri de departajare, în optimile de finală ale Campionatului Under 17, de Gloria Tăuții Măgherăuș (Maramureș)!

La finele timpului regulamentar scorul a fost egal, scor 3-3 (2-3), după ce elevii lui Doru Oancea au condus cu 2-0, însă maramureșenii au întors scorul.

Maramureșenii, pregătiți de Dănuț Sabou, fost echipier al Unirii Alba Iulia, au întors scorul în prima repriză, egalând în numai 4 minute. Au punctat Nistor (12), Glonț (15), dar vizitatorii au trecut în avantaj prin reușitele semnate de Marieș (21, penalty și 44) și Popan (24). În actul secund, Moldovan-Varro a restabilit egalitatea (54), însă la loviturile de departajare au ratat Avram și Buhazi (execuții parate de portarul Purda). Au marcat Fleacă și Nistor, primii doi executanți, oponenții au ratat și ei (șut alături, dar s-a încheiat 2-4.

LPS Sebeș: Groza – Crețu, T. Fleacă, Vintilă, Alb, Ghibu, Avram, Moldovan-Varro, A. Buhazi, Nistor, Glonț; rezerve Similie, Todea, Cosma, Cristea, Hațegan, Alisie, Popoviciu.

După ce a devenit campioană în Seria 8, echipa LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș a fost scoasă din competiție de gruparea maramureșeană (locul secund în Seria 9), care a acces în sferturile de finală (9 mai).  Anul trecut, la Under 19, LPS Sebeș a fost de asemenea calificată în optimile de finală, elevii antrenorului Cosmin Groza pierzând în deplasare, 1-2 (1-0), cu Unirea Bascov, viitoarea campioană.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea