Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș 1-1 (1-1) | „Alb-negrii”, pas greșit la ultima reprezentație a turului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a încheiat un tur dezamăgitor, cu o remiză pe „Cetate”, 1-1 (1-1), cu Crișul Chișineu Criș, confruntare dominată copios de „alb-negrii”, ce au pierdut două puncte!

„Alb-negrii” sunt la al treilea joc consecutiv fără eșec, însă termină sezonul cu un pas fals acasă, o remiză prin care echipa din Cetatea Marii Uniri se poziționează în treimea inferioară a ierarhiei, departe de obiectiv, pretenții și potențial.

Raportat la ocaziile avute, rezultatul este injust, dar ce-i drept și vizitatorii au avut o ocazie majoră în final, prin A. Mihai (90). Crișul a marcat la singurul șut pe poartă, iar în actul secund s-a apărat aglomerat, ajungând în jumătatea adversă în numai două rânduri.

*Adrian Bicheși: „Un tur slab, suntem datori!”

Este al 5-lea meci din acest tur, după cele de la Lugoj, Deva, acasă cu Metalurgistul Cugir și FC Avrig, în care pierdem puncte pe mâna noastră. De aceea suntem pe locul 10, întrucât scorul reflectă diferența dintre golurile marcate și ratări. Am întâlnit echipa de pe locul secund, preocupată în proporție de 90 la sută doar de faza defensivă și nu am reușit să o învingem, deși meritam să o facem. Am încheiat un tur slab, suntem datori după aceste rezultate. Din fericire, a fost acel meci din Cupa României cu FCSB, joc în care am demonstrat că avem potențial„, a spus Adrian Bicheși, elevii săi neintrând în vacanță întrucât mai au fixat un meci amical cu Energeticianul.

*Adrian Abrudean: „Mulțumit de remiză și de întregul tur”

După aspectul jocului, rezultatul este echitabil, pentru că am fost egali la numărul de ocazii. Era clar că gazdele vor avea o posesie superioară, noi ne-am închis, am conservat rezultatul din prima repriză, iar în final puteam înscrie prin A. Mihai. Îi felicit pe jucători pentru efort și atitudine împotriva unei echipe bune la acest nivel.  Suntm mulțumit de parcursul din tur, ca nou-promovată am înregistrat numai două eșecuri. Vrem să ne întărim lotul, vizăm câteva transferuri, pentru că în partea secundă campionatul va fi mai dificil„, a declarat Adrian Abrudean.

 

*1-0, MIN. 9: TAT a șutat superb de la 18 metri, în diagonală, sub bară, după o minge întoarsă de Selagea, reușind primul său gol stagional

*1-1, MIN. 32: PIȚ egalează cu o altă execuție spectaculoasă, șut din întoarcere, de la marginea careului, în dreapta lui Sporea, rămas spectator!

Oaspeții au început mai bine ameninând buturile lui Sporea prin Budur, reluare cu capul alături după un corner (4) și Modan (7) – blocat în momentul șutului de Vitinha.La un corner executat de P. Păcurar (21), R. Ivan nu ajunge balonul într-o poziție favorabilă în careul mic. Replică a lui I. Ianc (29), cap alături din 8 metri. După egalarea lui Piț, Al. Giurgiu (35) a executat o lovitură liberă de la mare distanță, prinsă de Mucha. Davidaș (39) a luftat în centrul careului, după o minge întoarsă excelent de Tat din stânga. Ocazie mare R. Ivan (70) – șut pe jos, de la 12 metri, respins în corner de portar. În minutul 79, Scrob a reluat peste transversală o minge centrată de P. Păcurar

La reluate prima ocazie, Davidaș (52) -șut în plasa laterală. Piț (55) – liberă de la 28 de metri peste, iar An. David (58) a șutat pe jos iar Mucha a prins. cap peste Al. Giurgiu (68), din careul mic, la centrarea lui P. Păcurar. Selegea (71) execută modest o lovitură liberă de la 17 metri, Mucha a prins. În minutul 86, Tat a tras din întoarcere, mult peste transversală. Cr.Păcurar (87) a tras în Pavel din 8 metri, iar după corner, Vitinha a șutat de la 20 de metri pe lângă bara dreapta, amfitrionii dominând categoric ostilitățile. Pe contraatac A. Mihai a tras slab din poziție favorabilă (89), singur cu Sporea.

Amfitrionii aliniază un prim unsprezece în care se găsesc 6 jucători din anul 1998 și mai tineri, Sporea, R. Ivan, Scorb, Davidaș, Tat și An. David. În tribune sunt aproximativ 100 de spectatori

*Asistenții se retrag din activitate!

Înaintea jocului, arbitrii asistenți Anghel Todea și Adrian Nașc vor fi premiați de către Comisia Centrală a Arbitrilor, prin observatorul D. Monea, care le va înmâna plachete, cu prilejul retragerii din activitate.

Echipe de start:

Unirea: Sporea – R. Ivan, Scrob (88, Cl. Oara), I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu –Davidaș (62, S. Mureșan), Selagea, Tat, P. Păcurar, – An. David (83, Cr. Păcurar); rezerve Căt. Suciu – L. Dan, E. Codrea, Goguța. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

Crișul: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț (83, Lung), Modan (74, A. Mihai), Budur (90+2, Ciornei); rezerve Dagău –  Stegaru, Pașcalău. Antrenor Adrian Abrudean.

Avertismente: Tat (54)/ Clej (70), Mucha (90+3)

Arbitri M. Lăstun (Rm. Vîlcea), A. Todea (Cluj-Napoca), Ad. Nașc (Cîmpia Turzii) Observatori D. Monea (Aiud), Cl. Ștefan (Orăștie).

[nggallery id=6491]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea