FOTO, LIVE-TEXT, Performanța Ighiu – Sănătatea Cluj 1-0 (0-0) | Revanșa lui Răzvan Fetița, a intrat titular și a marcat un gol de trei puncte cu “virușii verzi”

Performanța, deși fără antrenorul Mihai Manea, a învins la Ighiu pe Sănătatea Cluj. Unicul gol al partidei a fost marcat de capriciosul mijlocaș Răzvan Fetița (68), fotbalist care runda trecută a refuzat să intre în teren la Reghin.

Gruparea ighiană a răpus “virușii verzi” (rămași în inferioritate în minutul 90+3, eliminat Varodi), rămâne pe locul secund și leagă două victorii consecutive fără a primi gol.

La final, nervii au degenerat și Seiwerth (90+4) a văzut și el cartonaș roșu pentru un atac dur asupra portarului Lăzăreanu.

*1-0, MIN. 68: FETIȚA a deschis scorul cu un șut de la marginea careului, ce l-a surprins pe F. Lăzăreanu

*Raul Oargă: “Dedicăm victoria lui Mihai Manea”

O victorie grea, dar pe deplin meritată, am avut jocul la dispoziție. Ne bucurăm penru Fetița, a revenit, a marcat și am câștigat, demonstrând astfel că este un fotbalist de valoare. Îi dedicăm victoria antrenorului Mihai Manea“, a spus secundul gazdelor, Raul Oargă.

Osapeții au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Varodi în minutul 90+3

În minutul 72, Lăzăreanu a intervenit excelent în fața lui Tineiu. În minutul 75, Cl. Oara a reluat cu capul, dar portarul advers a reținut

Gruparea ighiană a depășit pasa proastă la Reghin (3-0) a revenit pe locul secund, cu 44 de puncte, dar în acest meci va absenta de pe banca tehnică antrenorul principal Mihai Manea, din motive de sănătate. Sănătatea Cluj se situează pe poziția a 7-a, cu 32 de puncte și în retur a pierdut un singur meci din cele 7 susținute (1-2 cu liderul “U” Cluj). Amfitrionii au întregul efectiv la dispoziție (exceptându-l pe Ad. Lăcătuș – nu s-a mai prezentat după jocul de la Cugir), inclusiv Răzvan Fetița, reprimit la antrenamente după ieșirea din runda anterioară, când nu a vrut să joace.

Performanța: Sporea – A. Câmpean, Iclănzan, Potopea, Ad. Mărginean – Trifa, Unguru (79, Joldeș) – Fetița, Hidișan (55, Circov), Tineiu (88, Cl. Marcu) – Cl. Oara (76, Seiwerth); rezerve Zăvoi, Olălău, Petruse. Antrenori Mihai Manea și Raul Oargă.

Sănătatea: F. Lăzăreanu – Cr. Paul, D. Matei, Indreica, Țîrlea, D. Bria, Ciupe, Cozma, Lupu, Ceaca, Tilincă; rezerve Todoran, Misăraș, Șoimușan, Itiesc, Joel, Varodi, Pintea. Antrenor.

Foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...