Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Național Sebiș – Industria Galda 1-2 (0-0) | Victorie mare pentru echipa condusă de Paul Ciucă, s-a rupt blestemul arădean!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda a rupt blestemul arădean, câștigând la Sebiș! În alt joc al rundei, Național Sebiș – Industria Galda 1-2 (0-0), a doua victorie consecutivă pentru găldeni. Toate golurile s-au marcat în actul secund, Susan (64), iar Haiduc (73) a semnat egalarea, iar G. Scheau (88) a adus trei puncte mari pentru vizitatori cu primul său gol în Liga a 3-a. Este primul meci câștigat de conjudețene îm actuala ediție, împotriva reprezentantelor județului Arad, la al 19-lea duel direct!

*1-0, MIN. 64: SUSAN a deschis scorul, la un șut centrare de pe partea stângă

*1-1, MIN. 73: HAIDUC  a restabilit egalitatea, după o schemă a unei lovituri libere, finalizată cu o reluare din fața porții, după o recentrare de la R. Trif, minge trimisă pe jos

*1-2, MIN. 88: G. SCHEAU a adus avantajul de partea oaspeților, cu primul său gol în liga a 3-a, șut cu stângul în colțul lung

*Paul Ciucă: „Băieții au dat dovadă de caracter și putere de luptă”

Îmi felicit băieții și le mulțumesc pentru bucuria produsă. Au arătat tărie de caracter și putere de luptă revenind de la 0-1, în deplasare, împotriva unei echipe bune. Acum gândul meu zboară spre meciul de sâmbăta viitoare, pentru a reuși să avem starea mentală optimă abordării unui derby județean„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

Echipa pregătită de Paul Ciucă nu-și ascunde intențiile de a lua puncte externe în meciul împotriva grupării arădene (29 de puncte), abordat de pe poziția a 13-a de vizitatori (18 puncte), în tur impunându-se Național, cu scorul de 2-1, pentru a continua cursa de evadare din subsol.

Cu ajutorul colegilor de la www.sportarad.ro, vă prezentăm desfășurarea meciului de la Sebiș, în link-ul de mai jos:

Livetext Liga III-a, ora 15: Cetate Deva – Șoimii Lipova, Ghiroda și Giarmata Vii – Gloria LT Cermei, Național Sebiș – Industria Galda

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în albastru iar oaspeții în bleumarin. 150 de spectatori, teren acceptabil, vreme închisă.

Min.15 Se joacă pe contre, ambele echipe au încercat să se apropie de poarta adversă, deocamdată centrările lungi au fost respinse de fundași.

Min.25 Meci echilibrat în continuare fără mari ocazii.

Min.30 Susan a căzut în careu dar a primit cartonaș galben pentru simulare.

Min.40 Lovitură liberă pentru Sebiș, Ruță a centrat din afara careului și Enciu a reluat cu capul, mingea a lovit bara și a ieșit în aut de poartă.

Min.46 A început repriza a doua, fără schimbări.

Min.60 Galda a avut ocazie de singur cu portarul prin S. Mureșan dar Gakos a fost la post

Min.65 GOL Sebiș! Susan a profitat de o pasă neglijentă a unui fundaș și a marcat cu poarta goală: 1-0

Sebiș: G. Gakos – Onuțan, Lezeu, Forizs, Dărăban – Mateucă, Ruță, Pop, Petculescu – Susan, Enciu. Rezerve:  Horvat – Goșa, Teședan, Vereș, Rugină, Ember, Deliman. Antrenor: Cristian Todea.

Galda: Căt. Suciu – Frențiu, Haiduc, Cioplântă, R. Trif  – Gergely, D. Lupșan, Circov (74, Al. Costea), Puha – S. Mureșan (90+1, Baghiu), Cioară (85, G. Scheau). Rezerve: Iancău – D. Stoia, A. Crăciun, D. Sîrbu. Antrenor: Paul Ciucă.

Arbitri: V. Florescu (Sf. Gheorghe), I. Georgiu ( Dej), Al. Turian ( Zalău) Observatori D. Miholcea (Bocșa), V. Vancea (Oradea).

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=6864]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea